Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,84 Ft
Euró
395,28 Ft
Font
462,48 Ft
Bitcoin
62,149 $

Pochettino merész kijelentést tett: „egy nap megnyerjük a Premier League-et”

Távlati tervekről beszélt ugyan a Chelsea edzője, jelenleg azonban még nagyon messze van a cél.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Továbbra is meglehetősen gyengén áll a bajnokságban a Chelsea, ami már a Kékek drukkereinél is kiverte a biztosítékot. Néhány nappal ezelőtt a csapat egyik szurkolói csoportja nyílt levélben kritizálta a vezetői döntéseket, attól tartva, hogy a Chelsea nevetség tárgyává válik.

Ennek ellenére Mauricio Pochettino, a Chelsea tavaly kinevezett edzője meglehetősen optimista jövőképet vázolt fel, melyben már a bajnoki cím elhódításáról beszélt. Az argentin edző hozzátette, hogy a legjobbat akarják nem csupán a klubnak, hanem a drukkereknek is. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

„Értjük, mit jelent a klub irányváltása. Amikor idejöttünk, tudtuk, hogy kihívás lesz a fiatal játékosok beépítése a csapatba. Ha nem gondolkodnánk úgy, ahogy, akkor talán más edzők ülnének itt” – fogalmazott Pochettino, aki a legjobbakban reménykedik a jövő kapcsán – írja a 90min.

„Természetesen meg akarjuk nyerni a Premier League-et. És egy nap meg is fogjuk. Vagy velünk, vagy egy másik edzői stábbal. De ennek folyamata van, és a legjobb módon kell véghezvinni” – mondta, kiemelve, hogy csapatának nem a 11. helyen kellene állnia a bajnoki statisztikákat nézve.

„A negyedik helyen kellene szerepelnünk, de bizonyos okok miatt nem ott vagyunk. Minden jel arra utal viszont, hogy jó úton járunk. Apró részletekben kell javulnunk, de ezt csak tapasztalat útján lehet elérni” – tette hozzá Pochettino, kinek csapata a legutóbbi, szombati bajnokin 2-2-t játszott hazai pályán az utolsó előtti Burnley-vel, így bár öt meccs óta veretlenek, továbbra sem sikerült előrébb lépniük a tabellán.