Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,71 Ft
Euró
392,31 Ft
Font
459,69 Ft
Bitcoin
63,410 $

A Chelsea szurkolói csoportja szerint csapatuk nevetség tárgyává vált

1980 óta nem volt ilyen mélyen a Chelsea megítélése, hiába költöttek óriási pénzeket igazolásokra.

MTI/EPA/ISABEL INFANTES
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Chelsea Supporters Trust nyílt levelében fejezte ki aggodalmát a klub iránt, és úgy vélekednek, hogy a Chelsea vezetősége nem felel meg az elvárásoknak. A drukkerek attól tartanak, hogy a klub megítélése visszafordíthatatlan károkat szenvedhet, és ha nem javul a helyzet, a szurkolók hangot adnak elégedetlenségüknek.

Az nem újdonság, hogy Todd Boehly és Behdad Eghbali, a Chelsea tulajdonosai a szurkolók bírálatainak célkeresztjében vannak, ám most minden eddiginél erősebb kritikát kaptak azáltal, hogy a drukkerek szerint a klub a pályán és azon kívül is nevetség tárgyává vált. Mint a levélben megírták, az 1980-as évek óta nem volt ilyenre példa, ami annak fényében különösen aggasztó, hogy Boehly érkezése óta mintegy 1 milliárd fontot költöttek új igazolásokra. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A szurkolói csoport most azt követeli, hogy hajtsanak végre azonnali változtatásokat, máskülönben tiltakozásra számíthatnak részükről. Mint közölték, jelentős aggályaik vannak a klub rövid- és hosszú távú jövőjével kapcsolatban, és létfontosságú, hogy eloszlassák a kialakult kételyeket – idézte a felhívást az ESPN.

Mint kiemelték, ehhez az kell, hogy megértsék a vezetőség céljait, többek között azt is, miként terveznek átállni egy fenntarthatóbb működésre. Úgy vélik, korlátozott a kommunikáció a szurkolók felé, ami gyors bizalomvesztést eredményezett részükről.

Mauricio Pochettino csapata jelenleg 11 győzelemmel, 6 döntetlennel és 10 vereséggel a 11. helyen áll a Premier League-ben. Ugyan az FA-kupában még versenyben vannak – az elődöntőben a Manchester City-vel játszanak -, ám a Carabao-kupa döntőjében vereséget szenvedtek a Liverpooltól, az európai kupaporondon pedig idén nem szerepeltek.

Hidvéghi Balázs szerint Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól

Mint mondta, a brüsszeli történtek minden határon túlmennek és egyben jelzik, hogy félnek Orbán Viktortól és a szuverenista erők véleményétől.

Fél nap alatt elfogták a budapesti Louis Vuitton üzlet tolvajait

A budapesti rendőrök mindössze 12 óra alatt azonosították a terézvárosi luxusmárkabolt betörésének feltételezett tetteseit.