Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Pep Guardiola a frászt hozza a szurkolókra visszavonulási terveivel

Az edző ugyanis kijelentette, amennyiben csapata sikeresen megvédi tripláját, úgy a következő hónapokban visszavonul.

Fotó: MTI/EPA/Keystone/Peter Klaunzer
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Mindenki felkapta a fejét arra, amikor a szerda esti, Aston Villa elleni Premier League-vereség előtt Guardiola váratlanul kijelentette, annak ellenére, hogy 2025-ig szól a szerződése a klubbal, a mostani szezon végén visszavonul, amennyiben a City másodjára is összehozza a triplázást.

Vélhetően a csúcson kell abbahagyni mondás járhatott a fejében, amikor azt mondta: Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

„Ha ebben a szezonban összehozzuk a triplázást, visszavonulok. Ez már biztos. Tudom, hogy ez rendkívül nehéz, hány hihetetlen csapat volt már Angliában, és csak egy Sir Alex Fergusonnal és velünk sikerült a tavalyi szezonban.”

Kijelentései nyomán a 90min.com jelentése szerint most mindenki azt találgatja, vajon komolyan gondolta-e, noha az tény, hogy jelenleg nem létezik olyan csapat a világon, mely egymást követő szezonokban hozta volna össze a triplázást. Azok közül pedig, akiknek legalább kétszer sikerült, a második triplázás még az elsőt követő öt éven belül sem történt meg.

Ugyanakkor tekintettel arra, hogy a City már most is nehezen tudja tartani korábbi Premier League-dominanciáját, hiszen a legutóbbi kilenc meccséből mindössze hármat nyert meg, és az Aston Villa elleni e heti vereséget követően jelenleg négy meccs óta nyeretlen, meglehet, Guardiola is rájött, egyre kisebb az esélye annak, hogy valóban be kell tartania a visszavonulásra tett ígéretét.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.