Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Összefoglaló videón a Manchester City veresége az Aston Villától

A Manchester City magához képest biztosan nincs formában, de krízisről egyelőre túlzás lenne beszélni.

Fotó: EPA/TIM KEETON
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagyon szoros az angol bajnokság, jól mutatja mindezt az is, hogy ezer és ezer sebből vérző Manchester United mindössze 3 ponttal gyűjtött kevesebbet, mint a bajnoki címvédő Manchester City, akik nemrég még vezették a bajnokságot.

Az United hat vereségnél jár, ugyanakkor egyetlen egy döntetlenjük sincs, ami új rekord. Egy másik csapat sem mondhatja el ezt magáról a szezonban, bár a vereségek száma már inkább megmutatja a csapat helyzetét. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Ten Hag még mindig a Manchester United edzője lehet, de a hírek szerint már messze nem olyan biztos a helye a kispadon. A téli időszak a sorsáról is dönthet, különösen, ha a Bajnokok Ligájában nem jutnak tovább, amire valós esély van.

A City lényegesen erősebb kerettel rendelkezik, Guardiola pedig a világ egyik legjobb edzője. Minden adott ahhoz, hogy megnyerjék a bajnokságot, csak épp az Arsenal megint nagy formában van, és a Liverpool is feltámadt.

Szoboszlai Dominik nagy gólt lőtt szerda este a Sheffield United ellen, addig a Manchester City nem értékesítette a helyzeteit. Az Aston Villa viszont betalált, amivel övék lett a 3 pont, és esélyesek a címre.