Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Guardiola szerint idén is a Manchester City nyeri meg a bajnoki címet

A spanyol szakember optimista, azt is elmondta, miért.

MTI/EPA/PETER POWELL
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A Manchester City az előző szezonban – a saját szemszögéből nézve – épp a legjobbkor került a tabella élére, és látszólag Pep Guardiolát egy pillanatig sem izgatja, hogy jelenleg csupán a harmadik helyen állnak a bajnokságban.

A Liverpoollal szemben csupán egyetlen pont a lemaradásuk, az Arsenal ugyanakkor hat pontra elhúzott – igaz, tavaly is láttunk hasonlót. Ám az Ágyúsok egy meccsel többet játszottak, legutóbb a Luton ellen az utolsó pillanatban nyertek. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

A City ma este az Aston Villával meccsel idegenben, a negyedik helyen álló ellenfelük pedig szorosan Guardioláék nyomában lohol. A spanyol magabiztossága viszont az utóbbi három meccsen elhullajtott hat pont ellenére is töretlen:

„Az az érzésem, hogy meg fogjuk nyerni a Premier League-et” – mondta a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. „Ha olyan szinten játszunk, mint ahogy a Liverpool és a Tottenham ellen tettük, akkor ismét az első helyen végzünk.

„Az emberek persze már három döntetlen után sem hiszik ezt el. Persze mi is tudjuk, hogy ez nem könnyű, ráadásul még egyetlen csapatnak sem sikerült zsinórban négyszer megnyerni a bajnokságot” – idézte Guardiolát az ESPN.

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.