Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,69 Ft
Euró
393,73 Ft
Font
457,51 Ft
Bitcoin
66,506 $

Összefoglaló videón a Vasas drámai kiesése a Paks ellen a Magyar Kupából

Gera Zoltán közel járt ahhoz, hogy egy bravúrgyőzelemmel bejusson a Magyar Kupa elődöntőjébe, de hiába, végül a Paks ment tovább.

Fotó: Pávkovics Bence, a Vasas (b) és Szabó Bálint, a Paks (j) játékosa a labdarúgó MOL Magyar Kupa negyeddöntőjében játszott Vasas FC (NB II) - Paksi FC mérkőzésen az Illovszky Rudolf Stadionban 2024. április 3-án. MTI/Kovács Tamás
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Érdekes mérkőzésen vagyunk túl a Magyar Kupában, nem lehet azt mondani, hogy unatkoztunk volna. Sőt, meglepően sok gól esett ezeken a mérkőzésen, ha a teljes képet nézzük, a Kisvárda például 3-2-re verte az MTK-t. A fővárosiak ezzel befejezték a menetelést a kupában, és az elődöntő kapujában búcsúztak.

A Ferencváros viszont nem botlott meg, toronymagas favoritja a soron következő fordulónak. A DVTK otthonába látogattak, ami egy látványosabb, izgalmasabb mérkőzést hozott, viszont a Diósgyőr így sem tudott mit tenni. A Fradi már ott van az elődöntőben, és aligha fog megállni ezen a ponton. Soron kívül Négy családi házat ürítettek ki egy világháborús robbanóeszköz miatt Gödöllőn

A Vasas-Paks mérkőzés volt a legdrámaibb, összesen hét gól született. A hosszabbításban a Paks volt a jobb, így Gera Zoltánnak le kellett mondani a bravúrról. Jó eséllyel találkozhatott volna a Ferencvárossal, a korábbi csapatával, akár a döntőben. Ez már biztosan nem valósul meg, és a Vasas számára fontosabb ennél, hogy feljussanak az NB1-be.