Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
368,21 Ft
Euró
393,53 Ft
Font
457,49 Ft
Bitcoin
66,631 $

Drámai mérkőzésen jutott a Magyar Kupa elődöntőjébe a Kisvárda az MTK ellen

Hiába volt esélyesebb az MTK, végül kiestek az elődöntő kapujában, így a Kisvárda van ott, és várja az ellenfelét a Magyar Kupában.

Fotó: Khaly Thiam, az MTK játékosa (b) és a kisvárdai Stieber Zoltán a labdarúgó OTP Bank Liga 3. fordulójában játszott MTK Budapest - Kisvárda Master Good mérkőzésen a budapesti Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2023. augusztus 11-én. A találkozó gól nélküli döntetlennel zárult. MTI/Kovács Tamás
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Lezajlott az első negyeddöntő a Magyar Kupában, aminek ideje alatt a Kisvárda és az MTK csapott össze egymással. Végül Aleksandar Jovicic két gólja döntött, és 3-2-re megnyerte a csapat a negyeddöntőt az MTK ellen. A mérkőzés összességében izgalmasan alakult, mert noha a Kisvárda a félidőben 2-0-ra vezetett, a fővárosiak nem adták fel.

Aleksandar Jovicic az első gólját a 8. percben szerezte, majd közvetlen a lefújás előtt ismét betalált. A Kisvárdától még Spasic volt eredményes a 21. percben, addig az MTK Bognár és Hej góljával tette még izgalmasabbá a meccset az 59. és a 87. percben. Amikor már mindenki túlórázásra készült, Jovicic eldöntötte a negyeddöntő sorsát a 90. percben. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Szerdán sem maradunk kupameccsek nélkül, ugyanis 17 óra 15 perctől a Vasas a Paks ellen játszik hazai pályán, majd pár órával később, 20 órától a Diósgyőr csap össze a Ferencvárossal, míg csütörtökön a Nyíregyháza a Kecskemét ellen igyekezhet kiharcolni az elődöntőt.