Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Orbán Viktor Magyar Péterről: soha nem volt a Fidesz belső körének tagja

Orbán Viktor szerint Magyar Péter szimpla víziója, hogy a belső körhöz tartozott, sokkal inkább lehetett egy megtűrt személy Varga Judit miatt.

...svg content...Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (k) beszédet mond a Fidesz-KDNP európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a Bálna Honvédelmi Központban 2024. június 10-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter egykor nagy fideszes volt, bár kiderült, hogy soha nem fizette be a tagdíjat, amiről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt az egyik interjújában. Menczer Tamás egyenesen jellemtelen vesztesnek nevezte a Tisza Párt vezetőjét, aki szerinte felhasználta a volt feleségét arra, hogy politikus váljon belőle.

Menczer biztos abban, hogy Magyar soha nem lesz miniszterelnök, és 2026 előtt le fog bukni, illetve elárulja a társait, mint tette azt Vargával, amikor titokban lehallgatta. Magyar, aki már interjút követel az M1-től, egészen más véleményen van, és sorra támadja a sajtót egyes orgánumait. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Legutóbb az ATV-t osztotta ki, majd élő adásban hagyta ott Rónai Egont az Egyenes Beszédben. A videó már bőven 300 ezer megtekintés felett jár, valószínűleg ezzel rekordot dönt az ATV a YouTube csatornáján. Magyar tisztázta, messziről kerülni fogja az ATV-t, nem tervez többé a csatorna vendége lenni.

Nem volt a belső kör tagja Magyar Péter

Orbán Viktor több mint 15 év után ismét interjút adott az Indexnek, és arra is reagált, miszerint Magyar Péter úgy látja, máris lőtávolba került a Fidesz. Ami pedig Magyar személyét illeti, a kormányfő tisztázta, Varga Judit volt férje soha nem tartozott a belső körhöz, inkább csak megtűrt személynek lehetett tekinteni, megkapta az udvariasságot a volt igazságügyi miniszter miatt.

„Mi soha nem tekintettük őt a Fideszből kiugrottnak. Az csak az ő legendája, hogy a belső körökhöz tartozott, erről ugyanis a Fidesz belső köreinek nincs tudomása. Megkapta az igazságügyi miniszter férjének kijáró udvariasságot, de egész egyszerűen nem volt soha a radarunkon.” – mondta Magyar Péterről az Indexnek.

Nem titok, Magyar Péter és Gulyás Gergely egykor barátok voltak, de ez már a múlt, Magyar beszélni sem akar többé a miniszterrel. Voltak olyan pletykák, hogy Magyar és Gulyás korábbi barátsága miatt megrendülhetett a bizalom a miniszter felé. „Gergelynek bőségesen van dolga, hogy az ezzel kapcsolatos ugratásokat elhárítsa, de ez nem több, mint öltözői cikizés. Abból viszont az erősebb fajta. Jól tűri.” – reagált Orbán Viktor.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.