Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
372,31 Ft
Euró
397,77 Ft
Font
470,37 Ft
Bitcoin
64,069 $

Magyar Péter Menczer Tamásnak: a gyerekeimről szállj le!

Magyar Péternél megint betelt a pohár, és azt üzente Menczer Tamásnak, hogy szálljon le a gyerekeiről.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke, európai parlamenti listavezetője beszédet mond a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén a budai alsó rakparton 2024. június 10-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Ismét nagyon sokat beszélnek Magyar Péterről a médiában, a közösségi médiában és a sajtóban. Már közel 320 ezres megtekintésnél jár az a felvétel, melyen Magyar jelenete látható az ATV élő adásában, ugyanis az interjú legelején felállt, és kisétált a stúdióból. Később két különböző bejegyzésben is reagált, és azt mondta, nem megy többet.

Az ATV nyilvánosságra hozta azt a dokumentumot, ami bizonyítja, hogy elmúlt időszakban megannyi alkalommal keresték meg interjú kapcsán, így nem igaz az, amit a Tisza Párt vezetője állít. Magyar Péter azonban azt mondja, neki van igaza, és egy bizonyos időszakon belül semmilyen megkeresést nem kapott.

Közben interjút követel az M1-től, miután Orbán Viktor meghívást kapott a köztévébe. Magyar szerint ez neki is jár a legnagyobb ellenzéki politikusként, és ott akar lenni a stúdióban, hogy vele is beszélgessenek, ami újabb lehetőséget jelenthetne számára, hogy beleálljon a kormányba és a köztévébe.

Menczer Tamás minden eddiginél sarkosabban fogalmazott róla, jellemtelen vesztesnek nevezte, aki szerinte elárulta a családját, és biztos abban, hogy másokkal is ezt fogja tenni. Menczer abban is biztos, hogy Magyar soha nem lesz miniszterelnök, és még a 2026-os választások előtt le fogják buktatni.

„Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét, a három gyermekének édesanyját, azért, hogy politikai tőkét kovácsoljon ebből. Ő mindig ez a jellemtelen, tisztességtelen ember marad, és most már saját bevallása szerint az egyik fia ezért nem is áll vele szóba. Elvesztette a fiát, egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad.” – mondta az interjújában, amire Magyar is reagált.

„Tamás, tőlem azt hazudozol, amit akarsz, de a gyerekeimről szállj le. Én soha nem beszélek a magánéletetekről, pedig lenne mit” – idézte Magyar Pétert az Index, miután a Tisza Párt első embere a hozzászólások között szólt vissza.