Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Videón a jelenet, ahogyan Magyar Péter kisétál az ATV élő adásából

Az ATV megosztotta azt a jelenetet, ahogyan Magyar Péter fogja magát, és kisétál a stúdióból, annyira elege lett.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter folyamatosan középpontban van, és nemcsak a Tisza Párt választási sikere miatt, bár Menczer Tamás szerint nem kell tőle tartani, többek között jellemtelen embernek nevezte, és biztos benne, hogy soha nem lesz miniszterelnök, bármennyire is ez a terve.

Annyira magabiztos a Fidesz politikusa, hogy szerinte 2026-ban is a kormánypárt fog nyerni, és Magyar addig elárulja a szavazóit, ahogyan mindenki mást is. Súlyos vádakkal illette a Tisza Párt vezetőjét, aki nemrég interjút követelt magának az M1-ben, ahol Orbán Viktor beszélt, többek között Magyar Péterről is. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Magyar hétfő este az ATV vendége volt, majd röviddel azután, hogy beült, távozott is. Később a Facebook oldalán két posztot is közölt, amiben leírta a saját verzióját, amit a csatorna tagad. Két egészen más vélemény fogalmazódott meg a kérdésben, de az biztos, Magyar egy ideig nem lesz látható az ATV képernyőjén interjú formájában.

„Magyar Péter az elmúlt hetekben többször is nyilvánosan azzal vádolta az ATV-t, hogy nem hívtuk a műsorainkba. Ma az Egyenes beszédben az ezt cáfoló bizonyítékokat tartalmazó dossziét adtuk át a Tisza párt alelnökének. Sajnáljuk, hogy így reagált, ennek ellenére, ahogy eddig, ezentúl is várjuk a műsorainkba.” – közölte a csatorna, alább pedig a jelenet látható, ahogyan Magyar faképnél hagyja az ismert műsorvezetőt.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.