Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,59 Ft
Euró
395,68 Ft
Font
468,48 Ft
Bitcoin
61,924 $

Magyar Péter az ATV élő adásából való kisétálás után: az egy előre előkészített provokáció volt

Magyar Péter ilyen rövid tévés interjút még nem adott, és talán nem is fog, miközben éles kritikával illette a televíziót.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter nemrég interjút követelt magának az M1-nél, miután látta Orbán Viktor beszélgetését a csatornán, ahol szintén téma volt, és a miniszterelnök közölte, nemcsak a Tisza Párt vezetőjét győzték le, hanem mindenki mást is. Magyar egy hasonló beszélgetést követel, mivel ők lettek a legnagyobb ellenzéki erő, de egyelőre nem kapott meghívást.

Az ATV-től igen, viszont ez a beszélgetés igen rövidre sikeredett, betelt a pohár Magyarnál, aki fogta magát, és kisétált a stúdióból. Mindezt élő adás közben tette meg, amivel nem lehetett mit kezdeni, majd jött a reakció, mit is gondol erről az egészről a fő érintett. Soron kívül Lendvai Ildikó szerint kipukkadhat a Magyar Péter-lufi, nem szavazna rá

„A múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter.” – kezdte a posztjában Magyar Péter a Facebook oldalán a jelenet után, ami sokakat meglepett, de ő sem ezzel számolt.

Szerinte a műsorvezető a tulajdonos utasítására valótlanságokat állított, többek között arról, hányszor hívták be, majd elég hamar eljött nála az a pont, amikor elege lett. Azt mondja, egy hónapig nem hívták be, és erről bizonyítékai is vannak. „Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között arról, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban.”

A Fidesz televíziójának tartja az ATV-t, ahová valószínűleg egy ideig nem fogja betenni a lábát. „Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével.”

Magyar a Hírtv-t is megemlítette, amit jobbnak tart, mert szerinte ott legalább nem mondják magukat függetleneknek. „Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek.” Magyar egyik újabb posztban azt állítja, ami a televízióban történt, az egy előre előkészített provokáció volt. „Ami ma az ATV-ben történt, az egy előre előkészített provokáció volt. A megafonos propagandisták oldalain 1 perccel azután, hogy levettem a mikrofont, már kint voltak az előkészített posztok. Igen hibáztam. Abban hibáztam, hogy elhittem, hogy egy korrekt interjút akarnak készíteni. Többet nem fog előfordulni. Messzire elkerülöm a Fidesz házitelevízióját.”