Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Menczer Tamás szerint Magyar Péter egy jellemtelen vesztes, és soha nem lesz miniszterelnök

Menczer Tamás minden eddiginél keményebben fogalmazott Magyar Péterről, akit többek között egy jellemtelen vesztesnek tart.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisztelet és Szabadság Párt (Tisza Párt) EP-listavezetője nyilatkozik a sajtó képviselőinek a párt európai parlamenti és önkormányzati választási eredményváró rendezvényén az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választások napján Budapesten, a Roude Leiw állóhajón 2024. június 9-én. MTI/Hegedüs Róbert
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor is nyilatkozott Magyar Péterről, kihangsúlyozván, hogy legyőzték vasárnap. Magabiztos a miniszterelnök, és szerinte bármelyik párt azonnal cserélne a Fidesszel, akik hosszú évek óta folyamatosan nyerik a választásokat, és 2026-ban gyakorlatilag ugyanez a céljuk, mint most.

Menczer Tamás elkezdte sorolni, hogy koronavírus után, háborús időszakban, szankciókkal terhelt időkben, a Brüsszel okozta gazdasági kihívások mellett a Fidesz így is begyűjtött közel 45%-ot, amit óriási győzelemnek nevezett, és kihangsúlyozta, kétharmados többséget jelentene, ha most országgyűlési választásokat tartottak volna. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Úgy fogalmazott, Magyar Péternél az illúzió korszaka lezárul, eddig egy felfestett, megrajzolt történetet láthattunk, viszont mostantól egy számon kérhető, egy elszámoltatható politikus. „El fogja árulni a szavazóit, el fogja árulni a támogatóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is.” – mondta a Telex kamerái előtt.

Szerinte az, aki a saját feleségét elárulja, az bárkit, bármikor elárul. Menczer hozzátette, pontosan ez fog történni, ami után a Fidesz ott lesz, elmondja az embereknek, számon kérik Magyart, és 2026-ban legyőzik, ahogyan tették ezt az eddigi ellenfeleikkel. Hozzátette, az új baloldal vezére láthatóan minden akar lenni, többek között miniszterelnök. „Minden, ami lehetséges. A helyzet az, hogy Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető, és soha nem lesz miniszterelnök.”

„Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét, a három gyermekének édesanyját, azért, hogy politikai tőkét kovácsoljon ebből. Ő mindig ez a jellemtelen, tisztességtelen ember marad, és most már saját bevallása szerint az egyik fia ezért nem is áll vele szóba. Elvesztette a fiát, egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad.”

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.