Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,03 Ft
Euró
395,37 Ft
Font
468,12 Ft
Bitcoin
61,963 $

Nyilvánosságra került a dokumentum, amit Magyar Péter kapott az ATV-től

Az ATV úgy döntött, hogy a történtek után nyilvánosságra hozza azt a dokumentumot, amit külön Magyar Péternek készítettek össze.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Egy ideje nincs olyan óra, amikor ne szólna valami Magyar Péterről a médiában, amiről időről időre gondoskodik is. A Tisza Párt vezetője legutóbb az M1-től követelt interjút, miután látta, hogy a csatorna készített egy beszélgetést Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel a választásokat követően.

Úgy gondolja, alanyi jogon jár neki ugyanaz a lehetőség, miután a Tisza Párt lett a legnagyobb ellenzéki párt. A kormányfő Magyar Péterre is kitért a beszélgetés alatt, rámutatván arra, rögtön legyőzték, és 2026-ban is ez a tervük, mialatt talán még nagyobb mozgósítással fognak kampányolni.

Ugyan az ellenzék két részre szakadt, a Fidesznek aligha kell foglalkoznia a többiekkel, miután a Tisza Párt romba döntötte őket. Menczer Tamás azonban így sem fél Magyartól, akit kemény jelzőkkel illetett, és szerinte bármennyire is miniszterelnök akar lenni, soha nem lesz az, és még 2026 előtt megbuktatja saját magát.

Magyar Péter eredetileg az ATV Egyenes Beszéd című műsorában adott volna interjút, ami nem tartott sokáig, mert a Tisza Párt első emberének elege lett, és kiviharzott a stúdióból. Elnézve a közösségi médiás tartalmakat, ez nem mindenkinek volt szimpatikus, sokan megkérdőjelezik Magyar karakterét, mások viszont neki adtak igazat.

Erősen megoszlanak erről a vélemények, miközben az ATV közzétette azt a dokumentumot, amit átadtak Magyarnak, benne az adatokkal, arról, hogy hányszor és mikor hívták be vendégnek. Rendkívül részletes a lista, benne minden adattal, amit írott formában vehetett át az ellenzéki politikus. A dokumentum ezen a linken keresztül nézhető meg az ATV oldalán.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.