Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,66 Ft
Euró
395,70 Ft
Font
468,27 Ft
Bitcoin
65,575 $

Már most közel 320 ezren nézték meg Magyar Péter ATV-s jelenetét a YouTube-on

Várható volt, hogy az ATV saját rekordot dönthet Magyar Péterrel, a Tisza Párt vezetőjének jelenetével.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter gyakorlatilag megállás nélkül középpontban van, ami nem mindenkinek szimpatikus. A Tisza Párt vezetője nem kíméli a sajtót, nem lehet azt mondani, hogy jó lenne kettejük kapcsolata, mert távolról sem az. Elsősorban a baloldali sajtót támadja, de kaptak már tőle hideget-meleget a jobboldalt támogatók is.

Legutóbb interjút követelt a közmédiától, miután látta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szerepelhetett az M1-en, nem sokkal azután, hogy a TV2-nek és a Hír TV-nek is mondott pár szót egy hosszabb beszélgetés ideje alatt. Ugyanezt akarja magának most Magyar az M1-en, mert szerinte ez alanyi jogon jár neki. Soron kívül Megszületett a döntés: Karácsony Gergely nem mentesül az adófizetés alól

Úgy gondolja, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetőjeként többek között az M1-től is meghívót kellene kapnia. Arról nincs információ, hogy a köztévé tervez-e vele interjút, de ha igen, Magyar valószínűleg hamar be fog számolni a részletekről a Facebook oldalán keresztül, ahol szintén aktív igyekszik lenni.

Magyar Péter legutóbb az ATV vendége volt, de az interjú még szinte el sem kezdődött, ő már felállt, majd kisétált a stúdióból. Hamar híre ment ennek, és a botrányos jelenet gyorsan bejárta a sajtót, ami előtt Menczer Tamás azt mondta, a Tisza Párt vezetője egy jellemtelen ember, aki soha nem lesz miniszterelnök.

Magyar elmondta a saját verzióját, addig az ATV közzétette azt a dokumentumot, amit az élő adásban adott át Rónai Egon. A videó 9 órával a közzétételét követően már közel 320 ezres megtekintésnél jár. Nagyon rövid időn belül előzte meg Magyar 16 perces ATV-s interjúját, ami 3 nappal ezelőtt került fel a csatornára, és jelenleg 301 ezer megtekintés felett tart.

Márki-Zay Péter szerint Gyurcsány Ferenc nem akarja leváltani Orbán Viktort

Ezzel együtt azon a véleményen van, hogy Gyurcsány Ferenc már óriás teher a baloldal számára, mégsem távozik a politikából.