Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,324 $

Orbán Viktor: Szentkirályi erős vezetője lesz a Fidesznek, Magyar Péter soha nem fizette be a tagdíjat

Orbán Viktor magyar miniszterelnök szavazata leadásakor Magyar Péterről is nyilatkozott, és azt mondta róla, soha nem fizette be a tagdíjat.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke leadja szavazatát az önkormányzati, európai parlamenti (EP-) és nemzetiségi választásokon a XII. kerületi Zugligeti Általános Iskolában kialakított 53-as számú szavazókörben 2024. június 9-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor is leadta a szavazatát, nem sokkal azután, hogy többek között Deutsch Tamás és Szijjártó Péter is megtette ugyanezt. A magyar külügyminiszter már reggel 6 órakor ott volt a szavazóhelyiségben Dunakeszin, majd szép lassan érkeztek a többiek is.

Rengetegen szavaztak kora reggel, és jó esély van arra, hogy megdőlhetnek a korábbi rekordok. Orbán Viktor miniszterelnök, aki szombaton maga is kopogtatott a Fidesz 1 milliós napja alkalmából, szintén szavazott, és sajtóeseményt tartott, melynek ideje alatt Szentkirályi Alexandra is szóba került. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Korábban a Hír TV-nek adott interjújában részletesen tért ki arra, mi állhatott Szentkirályi visszalépésének hátterében, akire büszke, mert szerinte jó munkát végzett, és ami a döntését illeti, elfogadja azt. „Büszke vagyok arra, amit Szentkirályi Alexandra elvégzett, nagy jövő előtt álló, erős vezetője lesz a Fidesznek” – idézte a Telex a magyar kormányfőt vasárnap.

Ami pedig a szavazatát illeti, megjegyezte, volt segítsége. „Négy lányom van és egy feleségem, azt tettem, amit a hölgyek tanácsolnak” Arról is megkérdezték, Vitézy Dávidra szavazott-e, melynek kapcsán úgy felelt, azt csinálta, amit Szentkirályi tanácsolt, így minden bizonnyal Vitézyre ment a voksa Karácsony Gergellyel szemben.

Ami pedig Magyar Péter kampányát illeti, azt nem követte, mert a sajátját is alig tudta, annyira sűrű volt a menetrend. Annyit viszont megjegyzett, hogy a Tisza Párt vezetője valójában sosem fizette be a tagdíjat, amire minden bizonnyal lesz válasza a sokat kritizáló ellenzéki politikusnak, aki nem riad vissza a személyeskedő megjegyzésektől sem.