Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Szijjártó Péter biztosra ment, elsőként szavazott Dunakeszin

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter általában nagyon korán kel, így nem lehetett probléma számára elsőként szavazni vasárnap reggel.

...svg content...Fotó: Facebook/Szijjártó Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Vasárnap kora reggel megnyitották a szavazási lehetőséget, amit Szijjártó Péter elsőként használt ki Dunakeszin, a lakhelyén. „A mai szavazás nagymértékben befolyásolja, hogy az elkövetkezendő időszakban Európa háborús lángra fog-e lobbanni, vagy újra a béke kontinense leszünk” – emelte ki a külügyminiszter.

Megjegyezte, azok, akik a Fideszre szavaznak, a békére szavaznak, és hozzájárulnak ahhoz, hogy ez a háború ne terjedhessen tovább, és ne váljunk annak áldozatává. Szintén felhívta a figyelmet arra, hogy Magyarország már most hatalmas árat fizet ezért az egészért, noha ahhoz semmi közük a magyaroknak. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Itt az ideje, hogy végre világossá tegyük, hogy mi nem akarunk háborút, nem akarunk háborúban élni, és nem akarjuk, hogy Európát egy háború uralja az elkövetkezendő években is.” – folytatta Szijjártó. Hangsúlyozta, hogy ideje véget vetni az esztelen öldöklésnek, amihez újra be kell köszöntsön a béke korszaka Közép-Európában.

Liner/MTI

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.