Clouds
21 Budapest
Dollár
359,66 Ft
Euró
389,43 Ft
Font
433,55 Ft
Bitcoin
23,491 $

Különleges ajánlatokkal készül a magyar Opera

TÉMÁK:
#Ünnepek
Fotó: Az Operaház Fantomja című musical 900. jubileumi előadása végén a fellépő művészek a tapsrendben, amelyben színpadra lépnek mindazok a főszereplők, akik az elmúlt 899 előadás során sikerre vitték Magyarországon Andrew Lloyd Webber világhírű művét, Budapesten, a Madách Színházban 2022. november 11-én. A színház 2003. május 30-án mutatta be a zenés darabot, Szirtes Tamás rendezésében. MTI/Lakatos Péter
Kult

Takács Petra

Szerkesztő
TÉMÁK

Az Opera rajongói nagyon örülhetnek, mert akciókkal is készülnek a szervezők.

Meglepetéseket és jegyvásárlási kedvezményeket tartalmazó adventi kalendáriummal készült az ünnepekre a Magyar Állami Operaház: december 24-éig minden napra egy-egy zenei érdekességet tartogató videóklippel kedveskedik közönségének – áll az intézmény MTI-hez eljuttatott közleményében.

Soron kívül Elütött egy embert a metró a Batthyány térnél

A felvételekhez egy napig elérhető jegyvásárlási akciók is párosulnak a dalszínház idei évadára, amelyek a videókkal minden reggel 7 órától érhetők el a Magyar Állami Operaház honlapján, valamint közösségi média oldalán. A dalszínház amellett, hogy lélekemelő, meghitt tartalmakkal készül a közelgő ünnepekre, ötletekkel is szolgál a karácsonyi ajándékozáshoz – emeli ki a közlemény.

A saját gyártású felvételeken népszerű, rövid ária- és operarészletek, dalok és hangszeres művek csendülnek fel.

A darabok Balga Gabriella, Balogh Eszter, Brassói-Jőrös Andrea, Bretz Gábor, Brickner Szabolcs, Boncsér Gergely, Cser Krisztián, Fekete Attila, Fülep Máté, Haja Zsolt, Horti Lilla, Horváth István, Kálnay Zsófia, Kriszta Kinga, Kovácsházi István, László Boldizsár, Palerdi András, Perencz Béla, Rácz István, Rácz Rita, Sáfár Orsolya, Szántó Andrea, Szegedi Csaba, Szemere Zita, Szvétek László, Topolánszky Laura, Váradi Zita, valamint a Magyar Állami Operaház zenekari és énekkari művészei tolmácsolásában csendülnek fel – olvasható a közleményben.

A fellépőket zongorán Andrássy-Neuenstein Krisztina, Bartal László, Kálvin Balázs, Szennai Kálmán, valamint Tóth Sámuel Csaba kíséri.

(MTI)