18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Clouds
21 Budapest
Dollár
369,01 Ft
Euró
394,68 Ft
Font
442,01 Ft
Bitcoin
23,062 $

Öngyilkossági szándékkal távozott otthonából egy idős hölgy, a Dunában találták meg

Fotó: Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szomorú véget ért az éjszakai kutatás, a hölgy életét már nem lehetett megmenteni.

A kutató-mentő szolgálat kiegészülve a vízirendészettel és a rendőrség kutyás szolgálatával azonnal megkezdték az idős nő keresését, akinek a gyors segítség ellenére sem sikerült megmenteni az életét.

Soron kívül USGS: eddig legalább 100 utórengés volt Törökországban

„Az esti órákban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kérte a segítségünket egy idős hölgy felkutatásához, aki öngyilkossági szándékkal hagyta el az otthonát” – számolt be róla a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat.  

„Szolgálatunk útnak indított egy mentőkutyás szárazföldi egységet, valamint útnak indítottuk a Szentendrén állomásozó kutató-mentő hajónkat is, mert feltételezhető volt, hogy a Duna-partra koncentrálódik majd a keresés.”

„Idő közben a keresésbe bekapcsolódott a Duna Vízirendészeti Rendőrkapitányság nagymarosi egysége, valamint a rendőrség kutyás szolgálata és a Mantrailing Akadémia Alapítvány is.”

„A késő esti órákban az ártérben dolgozó egységünk egyik mentőkutyája megtalálta az eltűnt személyt a Dunában, de az életét már sajnos nem lehetett megmenteni. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak!”

Amennyiben úgy érzi, segítségre van szüksége, hívja a 116-123, vagy a 06 80 820 111-es ingyenes számot, ahol a krízishelyzetben lévőket segítők nyújthatnak támogatást önnek.