Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Ezekkel a gólokkal kapaszkodott fel az Arsenal Szoboszlaiék mögé (videó)

Szép gólokat szerzett az Arsenal a Nottingham Forest ellen, akiknek csak a szépítésre futotta, bár a végén volt egy nagyobb helyzetük.

Fotó: EPA/PETER POWELL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Arsenal hozta a 3 pontot a Nottingham Forest otthonában, aminek köszönhetően minimálisra csökkent a távolság köztük és a Liverpool között. Ugyanakkor még mindig Szoboszlai Dominik csapata vezeti a bajnokságot, és meccshátrányban vannak, így ismét adott a lehetőség számukra, hogy növeljék az előnyüket.

Nem lesz egyszerű a dolguk, mert az egyre jobb formát mutató Chelsea látogat az Anfield Roadra szerda este, és a Manchester City is pályára lép. Ha a Liverpool nem gyűjti be a 3 pontot, akkor abból Guardiola csapata is profitálhat, akik jelenleg ráadásul két meccsel játszottak kevesebbet, mint az Arsenal. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Miután az Aston Villa megint nem nyert, sőt, még csak pontot sem szerzett a Newcastle ellen, nagy szívességet tett a Liverpoolnak, az Arsenalnak, a Manchester Citynek és a Tottenham-nek is. Továbbra is kiszámíthatatlan a bajnokság, de az biztos, hogy még egy ideig igen szoros lesz, és nehéz megjósolni a befutót.

Az Arsenal látványos gólokkal köszönt be kedd este, és még egy nagy kapufájuk is volt. Jesus mondhatni lehetetlen szögből talált be, amivel megszerezték a vezetést, míg a megérdemelt, 3 pontot érő gólt Saka abszolválta. A Nottingham Forest furcsa körülmények között szépített, és az egyenlítéstől sem voltak túl messze. Az összefoglaló videót erre a linkre kattintva nézhetitek meg.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.