Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
369,47 Ft
Euró
396,94 Ft
Font
471,26 Ft
Bitcoin
66,874 $

Neymar már keményen gyúr, eltűntek róla a plusz kilók (fotó)

Neymar már keményen gyúr, eltűntek róla a plusz kilók (fotó)

...svg content...Fotó: A brazil Neymar, miután berúgta csapata első gólját a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzés hosszabbításában az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Rolex Dela Pena
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar az utóbbi időben igen nehéz időszakon ment keresztül, köszönhetően elsősorban az újabb súlyos sérülésének. Ezek a sérülések mind visszavetették abban, hogy igazán ki tudjon teljesedni a pályán. Nyilván így is sok elismerést kapott, és temérdek pénzt keresett, amiről álmodni sem mert korábban.

Ugyanakkor a benne rejlő potenciál többet vetített előre. Sokan csalódtak benne, sokan másik viszont védik, támogatják, kitartanak mellette. Azzal, hogy elhagyta Európát, és a szaúdi ligába szerződött akkora pénzekért cserébe, mint amiket azelőtt még ő sem keresett, többek között a Bajnokok Ligájáról is lemondott. Soron kívül Rogán Antal soha nem akarna miniszterelnök lenni

Neymar nagy szenvedéseken van túl, voltak hetek, amikor ordított a fájdalomtóé, de szerencsére ez a múlt. Egy ideje javarészt nagyobb fájdalmak nélkül edzhet, készül a visszatérésre, ám addig még hónapok vannak hátra. Semmit sem akarnak a véletlenre bízni, így valószínűleg csak augusztusban kerülhet újra előtérbe a játéka.

Addig sem unatkozik, volt már nagyobb események vendége is, máskor pedig visszaszólt azoknak, akik szerint elhízott. Látván az új fotókat, amik róla készültek, az a pár plusz kiló is eltűnt, így ez egy kisebb pofon lehet a kritikusainak. Sokkal inkább arra koncentrál, hogy még egyszer legalább megmutassa, bízván abban, hogy több súlyos sérülése nem lesz.

Hogy mit hoz a jövő számára, azt még ő sem tudja, rengeteg minden történhet a pályafutása végéig, ami évekkel tolódhat ki, ha nem lesz megint sérült. Ellenkező esetben ideje korán visszavonulhat, de reméljük, nem így lesz, és a brazil válogatottnál maximálisan számítanak rá, és természetesen támogatják.

Rogán Antal elárulta, miért nem szívlelték egymást Magyar Péterrel

Rogán Antal egy nagyon fontos pontra mutatott rá, arra, hogy Magyar Péter miért „fújt rá” annyira az évek alatt.