Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Neymar már nagyon edz, egyre közelebb a visszatérése (fotók)

A brazil világsztár egyre közelebb van ahhoz, hogy újra labdás edzéseket végezzen, és visszatérjen a pályára.

Fotó: A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Friedemann Vogel
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar már csak a súlyos sérülései miatt sem hozhatta ki a karrierjéből a maximumot, és sokak szerint az igazán topformáját azóta sem nyerte vissza, hogy elhagyta a Barcelonát, ami a saját döntése volt. Éveken át volt a PSG játékosa 2017 és 2023 között, ahol hatalmas pénzt keresett, de a Bajnokok Ligáját nem nyerhette meg a franciákkal.

Már ő sem fiatal, idén februárban töltötte be a 32. életévét, és nem a legjobb hangulatban hagyta el Párizst. Ronaldóhoz hasonlóan igent mondott egy gigantikus szaúdi ajánlatra, majd három meccs után súlyos sérülést szenvedett. Az Hilal közben nélküle is világrekordot döntött, és toronymagas esélyese a bajnoki címnek. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Ez is azt mutatja, hogy Neymar nélkül is dominálnak, bár nyilván a marketing miatt is fontos lenne a brazil játéka, aki pár héttel ezelőtt dühösen reagált a sajtóban róla megjelent fotókra, melyek alapján igencsak meghízott. Tagadta mindezt, és megmutatta, ugyan van rajta felesleg, távolról sincs szó drasztikus elhízásról.

Komoly fájdalmakon esett át, és a korábbi előrejelzések szerint leghamarabb augusztusban térhet vissza, ami még jó pár hónap. Lehetséges, hogy ez változni fog, mert már látható módon a régi edzésgyakorlatok egy részét csinálja, ami mindenképpen biztató, és a brazil válogatottban továbbra is számítanak rá.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.