18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Neymar üvöltött és sírt gyógytorna közben a fájdalomtól (videó)

Újabb megrázó felvételek Neymar rehabilitációjáról, ami finoman szólva sem fájdalommentes, de ezeken a saját érdekében át kell esnie.

...svg content...Fotó: EPA/Raul Martinez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Neymar sokak szerint nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, és mivel már 31 esztendős, aligha fogja ezt megtenni. Ráadásul több súlyos sérülése és operációja is volt, amik ugyancsak hátráltatták. Ezzel együtt a magánéleti ügyei sem segítették, és egy ideje Európán kívül futballozik, jobban mondva, futballozna, ha képes lenne rá.

Egyesek szerint óriási hiba volt tőle, amikor eligazolt a Barcelonától a PSG-hez, ahol egy olyan éve sem volt, amikor megnyerték volna a Bajnokok Ligáját. Nem a legjobb hangulatban igazolt el a franciáktól, akik egy ideje azon dolgoztak, hogy megváljanak a költséges sztárjuktól, még bőven a szerződése lejárta előtt. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Ez megtörtént, nagy összeget fizetett érte az Al Hilal, de a szaúdi klub nem sokáig örülhetett ennek. Egyrészt Neymar első góljára többet kellett várni, mint azt gondolták volna, majd jött a súlyos sérülése. Hosszú hónapokra dőlt ki emiatt, és már ott tartunk, hogy leghamarabb valószínűleg jövő augusztusban térhet vissza.

Emiatt nem lehet ott a 2024-es Copa Américán sem, de van most ennél nagyobb gondja is, mert pokoli fájdalmakat él át. Sírva üvöltött, miközben a gyógytornászok dolgoztak rajta, ilyen fájdalmakat korábban egy alkalommal sem élt át, és talán ő sem számított arra, hogy ez ennyire nehéz lesz.

A világsztár brazil ugyan már képes mankóval közlekedni, amikor a nyújtásokra kerül sor, a fájdalmak lesznek rajta úrrá. Egyelőre nem tudni, meddig tart ez a fájdalmas folyamat, mindenesetre minden kezeléssel egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy ezek a nagy fájdalmak elmúljanak, és még gondolni se kelljen rájuk.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.