Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,37 Ft
Euró
387,11 Ft
Font
455,19 Ft
Bitcoin
67,538 $

Neymar megmutatta a kislányát, nagyon aranyosak (fotók)

Neymar nagyon boldog, amikor a családjával lehet, és közben a munkájáról sem feledkezik meg, dolgozik a visszatérésén.

...svg content...Fotó: A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság G csoportjának első fordulójában játszott Brazília-Szerbia mérkőzésen a Loszaíl Stadionban 2022. november 24-én. MTI/EPA/Neil Hall
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő
TÉMÁK

Nem is oly rég még nagyon komoly fájdalmak közepette láthattuk Neymart a rehabilitációja alatt, ugyanis súlyos sérülést szenvedett. Mindez nem sokkal azután történt, hogy 2023 utolsó felében aláírt az Al-Hilalhoz, akik legutóbb az Al Nassrt győzték le, melynek ideje alatt Cristiano Ronaldo teljesen elborult, és piros lapot kapott.

Neymar egyelőre csak távolról figyelheti az eseményeket, nem lehet klubja segítségére, viszont komolyan veszi a felkészülést, mindent megtesz azért, hogy legkésőbb augusztusra készen álljon. Látván azt, hogyan áll jelenleg, ez nagyon is reális cél, hamarosan a labdás edzéseket is megkezdheti. Soron kívül Több mint 5,5 millió alkalommal töltöttek le pénzlopó appokat a Play Áruházból

A brazil klasszist a botrányok sem kerülik el, a helyi sajtó nem egyszer hozta le azt, hogy megcsalta kisgyermeke édesanyját. Neymar hozott pár rossz döntést az élete során, köszönhetően a hatalmas vagyonnak is, de az tagadhatatlan, hogy nincs fontosabb számára a pénznél.

Ez olyasvalami, amiből nem enged, és emiatt is vannak mindig mellette a családtagjai, a barátait. Nem szeret egyedül lenni, abszolúte családfüggő, akik segítenek neki, és igyekeznek mindent megadni számára, ami lehetséges lelki és mentális szinten. Erre most még inkább szüksége lehet a sérülése miatt, amit javarészt már maga mögött hagyott.

Neymar legutóbb a pár hónapja született gyermekével jelentkezett be, aki a legfontosabb számára. Mire a gyermek felnő, az apja már rég nem lesz aktív játékos, de valószínűleg a pénzzel neki sem kell majd foglalkoznia. A brazil világsztár a pályafutása után is jól kereshet, számos szponzora van, már csak az Instagram oldalából meg tudna élni.

Nincsenek megszűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin

Kovács Zoltán tisztázta, szó sincs arról, hogy meg lennének szűrve a kérdések Orbán Viktor sajtótájékoztatóin.

Helyreállt az 1-es villamos közlekedése

Újra teljes vonalon jár a 1-es villamos, miután az óbudai tűzoltók megoldották a kérdést a Vörösvári úton.