Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,867 $

Valami nem stimmel a magyar nő történetével, aki szerint Neymar a gyermeke apja

Több ponton sem tűnnek hitelesnek az állításai.

ar-Rajján, 2022. december 9. A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntõjében játszott Horvátország-Brazília mérkõzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Neil Hall
Style

Bense Róbert

Szerkesztő

Különös hír látott napvilágot a héten, egy magyar nő állítása szerint ugyanis a világhírű brazil labdarúgó, Neymar a gyermekének az apja. Gabriella, aki elmondása alapján 2013-ban találkozott a labdarúgóval, több százezer eurós gyerektartást követel, és DNS-teszttel kívánja bizonyítani az igazát.

A Bors utánajárt a szövevényes történetnek, melyben több kérdőjel is felmerült. A lap szerint már tavaly novemberben felvették a kapcsolatot a nővel, aki akkor azt mondta, hogy 2013 márciusában, Barcelonában találkozott a focistával, amikor a helyszínen szurkolhatott a katalánok egyik meccsén, Neymarral pedig egy VIP-szobában kerültek egymáshoz közelebb. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Az említett dátum ugyanakkor gyorsan gyanakvásra adott okot, hiszen Neymar csak 2013 nyarán igazolt a Barcához, a nő magyarázata erre az volt, hogy nem Barcelonában, hanem Brazíliában találkoztak, azon belül is Santa Cruz de la Sierra városában – méghozzá az áprilisi Brazília – Bolívia mérkőzést követően.

A probléma ezzel csupán annyi volt, hogy az említett város Bolíviában, nem pedig Brazíliában van. Mint a lap megírta: „Természetesen nem kérdőjelezzük meg Gabriella állításának hiteleségét, ám mi ennél a pontnál úgy éreztük, hogy inkább nem foglalkoznánk a történettel.”

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.