Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,44 Ft
Euró
383,50 Ft
Font
450,24 Ft
Bitcoin
68,968 $

Teljesen elborult a kiállított Cristiano Ronaldo, megemelte a kezét a játékvezetőre (videó)

Cristiano Ronaldo rendkívül dühösen reagált a dulakodást követően, a játékvezető pedig nem kivételezett vele, kiállította, miközben a közönség egy része Lionel Messit éltette, tovább idegesítvén ezzel a portugál világklasszist.

...svg content...Fotó: EPA/ALI HAIDER
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Igazi csúcsrangadót rendeztek a Szaúd-arábiai szuperkupa elődöntőjében, amit a hónapok óta veretlen Al-Hilal és az Al Nassr vívott meg egymással. Már ez önmagában motiválhatta Cristiano Ronaldót, aki noha ontja magából a gólokat, képtelenek megelőzni a rivális Al-Hilalt, akik sorra írják ezzel a rekordokat.

Az elődöntőben is jobbnak bizonyultak, és a 61. percben megszerezték a vezetést. Sőt, a 72. percben már két góllal mentek, és bár Mané a 99. percben szépített, ez már semmire nem volt elég. Történt ez azt követően, hogy Ronaldo a 86. percben piros lap miatt kénytelen volt elhagyni a pályát. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Teljesen elborult a klasszis, és a könyöklése sokba került, de ez még mind semmi, mert tett egy több mint furcsa mozdulatot a játékvezető felé, ami miatt vizsgálat indulhat ellene, így lehetséges, hogy hosszabb eltiltás várhat rá.

Gúnyosan hagyta el a pályát, addig a közönség egy része Lionel Messit kezdte el éltetni, amivel általában sikeresen fel tudják idegesíteni a klasszis portugált. Rég láttuk ennyire dühösnek és kétségbeesettnek Ronaldót, aki hamarosan az Európa-bajnokságon léphet pályára.