Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Újabb hihetetlen átalakuláson ment keresztül Neymar (videó)

Neymar látható módon maga mögött hagyta az igazi fájdalmakat, és messze jobb állapotban van, mint pár hónappal ezelőtt.

...svg content...Fotó: A brazil Neymar a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzésen az ar-rajjáni Egyetemvárosi Stadionban 2022. december 9-én. MTI/EPA/Neil Hall
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan Neymar egy ideje az Al-Hilal játékosa, mindössze három mérkőzésen lépett pályára a szaúdi csapat színeiben, akik egészen elképesztő rekordokat írnak, nélküle is. Hónapok óta kizárólag nyer a csapat, és ez a szaúdi kupa elődöntőjében sem volt másképp, melynek végén Cristiano Ronaldo piros lapot kapott.

Neymar egy ideje csak a pálya széléről figyelheti az eseményeket, mert súlyosan megsérült, nem sokkal azután, hogy elhagyta Párizst, mely hosszú időn át a második otthon volt a PSG miatt. Sokan leírták, elhízással vádolták, amire csattanós választ adott, és egy ideje igen kemény edzéseket végez. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Nem is oly rég még üvöltött a fájdalomtól a rehabilitációja alatt, most pedig látható módon fájdalommentesen végzi a gyakorlatokat, ami a lehető legjobb hír. Ezzel egyre közelebb és közelebb kerül ahhoz, hogy visszatérjen, amire azonban még mindig kell várni pár hónapot, korábban augusztusról beszéltek.

Látván a nagy átalakulását, a fejlődését, lehetséges, hogy ez hamarabb fog megtörténni, és elkezdheti törleszteni a gigantikus fizetését, amit a szaúdi klubtól kap. Legutóbb azon a helyszínen járt edzésen, ahol gyerekkora jó részét töltötte. Egy intézmény, mely rengeteg gyermeknek segít, és ez mindig fontos volt számára.