Dollár
391,89 Ft
Euró
412,34 Ft
Font
478,09 Ft
Bitcoin
16,850 $

Muri Enikő Hódi Pameláról: „Nekem ne szóljon be”

Fotó: RTL Magyarország
TV
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Muri Enikő nehezen tudja elengedni azt, ami az este folyamán történt, nagyon kiakadt Hódi Pamelára a történtek miatt, aminek még lesz folytatása, nem is akármilyen.

Muri Enikő a Nyerő Páros legutóbbi buliján akadt ki, és nem kicsit, amikor Hódi Pamela megjegyezte, nem kacarászott annyit a produkciójuk alatt, mint másokén. Ez kiverte a biztosítékot az énekesnőnél, és el is ment a kedve az egésztől.

Soron kívül Csak találgatás: nincs még megegyezés a Liu-fivérek távozásáról

Végül hamarabb ért véget a buli számukra, mert úgy döntöttek, hogy inkább visszavonulnak a szobájukba. Szabi kíváncsi volt, hogy mi történt pontosan, Enikő pedig elmesélte a részleteket, és azt, hogy mi akasztotta ki ennyire.

„Igazság szerint az van, az volt, az cseszte fel az agyamat, hogy végre volt egy este hosszú idő után, amikor az ember kicsit jól érezhetné magát, de nem… De nem, mert ő neki feltétlen el kellett mondania, hogy mennyire sz*rul érezte magát az egész produkció alatt.”

„Jó hogy nem azt várja, hogy elnézést kérjek… Nekem ne szóljon be!” – folytatta Enikő Szabinak, aki megkérdezte tőle, miért nem mondta meg ezt neki szemtől szemben. „Tudod, miért nem mondom neki? Egyrészt volt gyerekszobám. Kettő, engem nem érdekel!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2