Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,55 Ft
Euró
396,27 Ft
Font
468,93 Ft
Bitcoin
61,332 $

Mészöly Géza felidézte botrányos nyilatkozatát, levonta a tanulságokat az esetből

Elmondása szerint észre sem vette, hogy mit mondott.

...svg content...Miskolc, 2024. február 11. Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje (k) a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzés után a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. Az Újpest 2-1-re nyert. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Ahogy arról beszámoltunk, a Magyar Labdarúgó-szövetség enyhítette Mészöly Géza büntetését, így már péntek este, a Puskás Akadémia elleni győztes meccsen is ott lehetett az Újpest kispadján. A szakember már korábban elnézést kért „elővigyázatlan szóhasználata” miatt, most azonban ismét felidézte a történteket.

„Az ellenségemnek sem kívánom, ami az elmúlt két hétben velem történt, elvitte a fókuszt sokszor és vissza kellett rántanom magam, hogy a csapatra tudjak koncentrálni” – mondta Mészöly, aki azzal magyarázta a meggondolatlan kifejezését, hogy a sajtótájékoztatón látott ismerős arcok felszabadulttá tették. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: a Tisza Párt sikerét elsősorban az ellenzéki pártok marakodása táplálta

„Az természetes, ha kamerák vannak, akkor ezt nem lehet használni. Ebben ez a tanulság. A kommunikációs igazgatótól kérdeztem a sajtótájékoztató után, hogy: na, minden rendben volt? Erre harminc másodpercig nem szólt hozzám” – fogalmazott Mészöly az M4 Sport Góóól!2 című műsorában.

Mészöly így csupán egyetlen mérkőzésen nem lehetett ott a pálya szélén. Az Újpest edzője azt is hozzátette, levonta a tanulságokat az esetből, és a jövőben jobban oda kell figyelnie a szavaira. A lila-fehérek 24 forduló után a bajnokság 9. helyén állna, tíz pontra a kiesőzónától. Következő mérkőzésükön az utolsó helyezett Mezőkövesd ellen lépnek pályára.