Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
367,60 Ft
Euró
394,67 Ft
Font
466,93 Ft
Bitcoin
60,877 $

Mészöly Géza reagált az MLSZ új döntése után

Mészöly Géza már péntek este visszatérhet az Újpest kispadjára, miután az MLSZ enyhített az eltiltásán.

...svg content...Fotó: Mészöly Géza, az Újpest FC vezetõedzõje a labdarúgó OTP Bank Liga 20. fordulójában játszott Diósgyõri VTK - Újpest FC mérkõzésen a diósgyõri DVTK Stadionban 2024. február 11-én. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az Újpest egyre jobb formába lendült Mészöly Géza irányításával, a lehető legjobb döntés volt az elődje kirúgása. Abszolúte kézenfekvő volt Mészöly visszatérése, minden adott volt hozzá, és nála jobban aligha ismeri bárki jobban az Újpestet ezen a szinten. Örömmel írt alá a legendás lila-fehér csapathoz, és rögtön belevetette magát a munkába.

Nem sokkal később azonban egy rosszul megfogalmazott mondat miatt eltiltást kapott. Súlyos büntetést róttak ki rá a történtek miatt, majd Orbán Viktor magyar miniszterelnök is reagált a közösségi médián keresztül. Sokan túlzónak tartották a büntetést, még az MLSZ elnöke is részben egyet tudott érteni ezzel. Soron kívül Kunhalmi Ágnes: hiába javasolta az MSZP, hogy ne egymással, hanem Orbán ellen harcoljunk

Amikor már úgy tűnt, hogy minden marad a helyén, az MLSZ bejelentette az eltiltás enyhítését. Ennek köszönhetően Mészöly már péntek este visszatérhet a kispadra Felcsúton, ugyanis idegenben lépnek pályára az NB1-ben, így még nagyobb hatással lehet a pálya széléről dirigálva, irányítva a játékosait.

„Kiállok az emberi egyenlőség mellett és elítélem a megkülönböztetés minden formáját. Az elővigyázatlan szóhasználatom miatt elnézést kérek mindenkitől, akit ezzel a szóval esetleg megsértettem.” – idézte az MTI az Újpest közleményéből Mészöly Gézát.

Magyar Péter ismét megszólalt a diszkós ügy után, szinte az egész médiának nekiment

Magyar Péter a Tisza Párt megválasztásával többek között a média működését is teljesen megreformálná, amihez valószínűleg az érintett lapoknak is lenne pár szavuk.