Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,14 Ft
Euró
395,41 Ft
Font
462,64 Ft
Bitcoin
62,592 $

Orbán Viktor a közösségi médiában véleményezte Mészöly Géza ügyét

A miniszterelnök ennek hangot is adott az Instagramon.

MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Ahogy arról korábban írtunk, Mészöly Géza 1+2 hónapos eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó-szövetégtől, miután a DVTK elleni találkozót követő sajtótájékoztatón egy olyan kifejezést használt, ami miatt fegyelmi eljárást indítottak ellene. Az Újpest edzője bár bocsánatot kért az esetet követően, a büntetést nem kerülhette el.

Azóta már klubja is hangot adott felháborodásának, egyenesen elfogadhatatlannak nevezve az MLSZ döntését. Közleményükben kiemelték, hogy fellebbeznek az eltiltás ellen, hozzátéve azt is, hogy a rasszizmus minden formáját elutasítják. A szövetség fellebbviteli bizottsága várhatóan a jövő héten tárgyalja a fellebbezést, ám a Paks elleni kupameccsen Mészöly már így sem ülhetett le csapata kispadjára. Soron kívül Pillanatok alatt árasztotta el a víz a dubaji repülőteret egy szokatlanul heves vihar után

A sajtóban is nagy port kavart az eset, melynek kapcsán a Trollfoci is kitette egy fotót még az eltiltással kapcsolatos MLSZ-döntést megelőző napokban. A képen egy újpesti drukker látható, „No Géza, No Party” feliratú molinóval, a kép alatt pedig a miniszterelnök kommentje is megjelent:

„Je suis Mészöly!” – írta Orbán, ami lényegében annyit jelent, hogy „Mészöllyel vagyok!” – számolt be róla az Index. Íme az ominózus poszt: