Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,32 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
461,76 Ft
Bitcoin
62,562 $

Az Újpest csapatkapitánya is megszólalt Mészöly Géza eltiltása kapcsán

A lila-fehérek kapusa a Paks elleni kupakiesést követően mondta el véleményét.

Budapest, 2023. október 29. Banai Dávid, az Újpest FC kapusa a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - Újpest FC mérkõzésen a Groupama Arénában 2023. október 29-én. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Hazai pályán esett ki az Újpest a Paks ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A lila-fehérek hangulata azonban nem csak ezért lehetett borús, hiszen a találkozón már nem lehetett ott a kispadon Mészöly Géza, akit a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárása során a napokban tiltottak el.

Mészöly a DVTK elleni találkozót követő sajtótájékoztatón mondottak miatt kapott 1+2 hónapos eltiltást, melyből két hónapot felfüggesztettek. A döntés kapcsán az Újpest FC közleményt adott ki, melyben elfogadhatatlannak nevezték az MLSZ határozatát, ami ellen fellebbezni fognak. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

A botrányos eset kapcsán az Újpest FC kapusa is megszólalt: „Tudjuk, hogy most legalább egy hónapig nem lehet ott a kispadon, de szerintem ez olyan nagy változást nem fog hozni, mert a meccsek előtti napokban úgyis el fog mondani nekünk mindent, amit tudnunk kell” – mondta el Banai Dávid a Magyar Nemzetnek.

A klub korábbi közleményében a Paks elleni összecsapást a szezon további menetét alapjaiban meghatározó mérkőzésnek nevezte, az eltiltást pedig „méltatlannak és a professzionális működéssel összeegyeztethetetlennek” tartják. Hozzátették, hogy az Újpest FC a rasszizmus minden formájával szemben a zéró tolerancia elvét követi.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.