Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

További Hírek

A játékos nagyon nehéz időszakot él át, hiszen szüleit elrabolták, s bár édesanyját a múlt hétvégén sikerült kiszabadítani, édesapja még mindig elrablói fogságában van.

Ráadásul egy parádés győzelem volt az, ami feledtette a csapattal a Tottenham elleni vereséget.

No nem azért mert Messivel rosszban voltak, hanem mert idővel mindketten rájöttek, rossz döntés volt a PSG-hez igazolni.

Kétségkívül rengetegen látnák szívesen újra Tobey Maguire-t Pókember szerepében, a színész pedig most kijelentette: ha újra felkérnék a szerepre, nem sokat gondolkodna.

Oroszország ezúttal arra szólította fel a világ vezető gazdaságait, hogy "ne a biztonságra összpontosítsanak" a csúcstalálkozó előtt, melynek garantáltan az orosz-ukrán háború lesz a központi témája.

A G7 külügyminiszterei pénteken egy közös nyilatkozatban jelentették ki, hogy "határozottan kiállnak Ukrajna mellett, amíg csak szükséges".

A magyar miniszterelnök nemrég egy olyan nyilatkozatot tett, melyben leszögezte, meglátása szerint az EU által Ukrajnának nyújtott segítség, valamint a szankciók együttesen azt a kockázatot hordozzák magukban, hogy a háború kiterjedhet az EU területére is.

Miután az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) úgy határozott, hogy a házaspár magánélethez való jogát nem sértette meg a volt portugál nyomozó, az eltűnt kislány szülei csalódott hangvételű közleményt adtak ki.

Egy munkanapjuk és egy hétvégéjük maradt a törlesztési moratóriumban lévőknek a bennmaradási nyilatkozatra.

Vlagyimir Putyin csütörtökön kemény hangnemet ütött meg képviselőkkel való találkozóján, azzal vádolva a nyugati hatalmakat, hogy a donbassziak kiirtását próbálják elérni.