Dollár
429,75 Ft
Euró
421,24 Ft
Font
477,30 Ft
Bitcoin
19,361 $

Videó: így fogadta a Copa América-győztes Messit odahaza a családja és a szomszédok

Fotó: Instagram/Leo Messi
not image

Hujber Dávid

2021. július 12. - 07:44

Mindenki rendkívül izgatott volt Lionel Messi hazatérése miatt, aki újdonsült Copa América-győztesként térhetett vissza.

Könnyen lehet, hogy ez volt Messi utolsó esélye a nagy kontinenstorna megnyerésére, mert már ő sem lesz fiatalabb. Az utolsó utáni pillanatokban sikerült elhódítania a Copa Américát, ráadásul Brazília ellen, így még édesebb a győzelem.

Szép jeleneteket láthattunk a mérkőzést követően Neymar és Messi között, a brazil őszintén gratulált a csapattársának, aki már a pályán videotelefonált a családjával, akik szintén sírhattak a boldogságtól, a nagy örömtől.

A csapattársak gyorsan megröptették a csapatkapitányt, magasra dobálták örülés közben. Nagy volt a hangulat, az öltözőben is, ahol természetesen a pezsgők is előkerültek. A Barcelona legendája elmondta, megkönnyebbült, és egy hihetetlen sorozatot szakított meg 34 évesen.

Soha nem láthattuk még így Messit, aki a hírek szerint a következő héten hosszabbíthat a Camp Nou-ban, miután minden pénzügyi probléma elhárult. Most azonban csak az érdekelhette, hogy újra láthassa a családját, és velük ünnepelhessen.

Lapozó: 1 2