Dollár
428,62 Ft
Euró
421,03 Ft
Font
477,52 Ft
Bitcoin
19,378 $

Messi felesége, ahogy a Copa América-győztes férje nyakába ugrik a repülőtéren

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 22:09

Antonella Roccuzzo már nagyon izgatott volt a pillanat miatt, hiányzott neki a férje, és természetesen azonnal gratulálni akart neki.

Lionel Messi megvalósította az egyik legnagyobb álmát, amire ugyan sokat kellett várnia, végül sikerrel járt. Ezzel egy közel 30 éve tartó „átkot” tört meg Argentínával, mivel a 90-es évek óta nem nyertek Copa Américát.

Soron kívül Orbán: jön a gyármentőprogram és már dolgoznak a munkahelyvédelmi akcióterven

Ennek most vége, szombat este legyőzték a brazilokat a fináléban, ahol Messi is gólt rúghatott volna a lefújás előtt, de kihagyta a hatalmas ziccert. Mihelyst meghallotta a sípszót, zokogásban tört ki, nem bírta visszatartani a könnyeit.

Neymar, aki még mindig az egyik legjobb barátja, őszintén gratulált neki, noha azért küzdött, hogy ő legyen a végén a boldogabb, de valakinek nyernie kellett. Ez a személy most az argentin legenda lett, akit a társak dobálni kezdtek a nagy örömködés közben.

Messi kihasználta a lehetőséget, és még a pályán videotelefonált a családjával, akik odahaza várták. Antonella nagyon régóta párja a sztárnak, és gyermekei anyja, már a repülőtéren fogadta a klasszist, és azonnal a nyakába ugrott.

Lapozó: 1 2