Dollár
429,44 Ft
Euró
414,98 Ft
Font
462,32 Ft
Bitcoin
19,404 $

Copa América döntő: Messi hihetetlen helyzete, visszafújták a brazil gólt (videó)

Fotó: Twitter/ Selección Argentina
not image

Hujber Dávid

2021. július 11. - 08:57

Hoztunk számotokra egy remek összefoglaló videót a Copa América döntőjéről, amit szombat este rendeztek meg Brazíliában.

A COVID-helyzet miatt a kontinenstorna is veszélybe került, de végül meg tudták tartani, aminek részben az volt az ára, hogy nem lehettek nézők a stadionokban. A fináléra azonban kivételt tettek, és pár ezer ember ott tombolhatott a kedvenceikért.

Soron kívül Már négy helyen szivárog a sérült Északi Áramlat 

Ennél nagyobb döntőt nem is rendezhetnének a futballban, miután Brazília után Argentína is bejutott a fináléba. Sejteni lehetett, hogy ez lesz a vége, bár az argentinok kicentizték a dolgot a büntetőpárbajjal a döntő előtt.

Neymar és Messi csatája sok millió ember figyelmét vonzotta, közvetlen azelőtt, hogy vasárnap megrendezik az Európa-bajnokság döntőjét, ahol Olaszország és Anglia fog összecsapni egymással a Wembleyben. Szintén egy nagyon érdekes és izgalmas mérkőzés áll előttünk, de egyelőre maradjunk a Copa Américánál.

A döntőben nemcsak egy gól esett, viszont a játékvezető egyet hagyott jóvá, amit Di Maria szerzett. Centiken múlhatott, hogy a PSG sztárja ne fusson lesre, aki parádés módon emelte át a labdát a kapus feje fölött.

Videón, ahogy Messi videotelefonál a családjával a Copa América megnyerését követően

Az 51. percben született meg az egyenlítés, bár csak pár másodpercig örülhettek a rajongók, mivel les miatt törölték a találatot. Szintén igen kevesen múlt, hogy a gól érvényes legyen, mindenki csak fogta a fejét a braziloknál.

Két perccel később jött az újabb brazil-helyzet, ám a kapus helyén volt, és szépet védett. A 87. percben Messi szintén betalálhatott volna, talán a mérkőzés legnagyobb ziccerét hagyta ki, túlcselezte magát, elbotlott és már nem tudott mit tenni.

Furcsa hiba volt ez tőle, mert ezeket a helyzeteket általában 10-ből 9x könyörtelenül bevágja, most azonban nem volt szerencséje. Akár sokba is kerülhetett volna, végül azonban elegendő volt Di Maria mozdulata, ami aranyat ért.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.