Dollár
431,58 Ft
Euró
423,16 Ft
Font
481,21 Ft
Bitcoin
19,367 $

Menczer: a magyar érdekekért, a magyar emberekért harcolunk, a magyar embereket védjük meg

Budapest, 2022. július 29. Menczer Tamás, Pest megye 2. számú választókerületének fideszes országgyûlési képviselõje, kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért felelõs államtitkár beszédet mond a Nio kínai jármûgyártó beruházásának bejelentésén a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2022. július 29-én. Biatorbágyon, a cég elsõ európai üzemében automata akkumulátorcsomag-csereállomásokat fognak elõállítani. A mintegy 5,5 milliárd forint értékû projekthez a kormány 1,7 milliárd forint támogatást ad, így segítve több száz új munkahely létrehozását. MTI/Máthé Zoltán
not image

Takács Petra

2022. augusztus 12. - 21:46

Menczer Tamás, a FIDESZ-KDNP megválasztott országgyűlési képviselője és külügyi államtitkár egyértelmű üzenetet fogalmazott meg a magyar nép felé.

A legutóbbi hírek szerint csökkent a Fidesz támogatottsága ebben a nehéz gazdasági helyzetben, miközben az élelmiszerárak szép lassan az egekbe szöknek. A helyzet még nehezebb, mint eddig bármikor is volt.

Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára azt mondja, a DK az egyetlen olyan párt, amely képes volt erősödni, nőtt a támogatottságuk, és továbbra is készülnek. Még mindig erősen megoszlanak erről a vélemények, de az jól látszik, hogy az emberek egyre elégedetlenebbek, mivel a jelenlegi helyzet igencsak érinti a pénztárcájukat.

Senki nem tudja, hogy mit hoz a jövő, még a következő 24 órát is nehéz megjósolni, nemhogy az előttünk álló hónapokat. A kormány folyamatosan azon dolgozik, hogy javítson a helyzeten, és Menczer Tamás is hangsúlyozta, harcolnak a magyar emberekért.

„A kormány vállalásai világosak: a magyar érdekekért, a magyar emberekért harcolunk, és a magyar embereket védjük meg.” – írta a posztjában Menczer, majd a hozzászólások között ismét reagált.

„Az Orbán-kormány politikájának, válságkezelésének a lényege, hogy védi a magyar embereket, a magyar gazdaságot és összefogva a magyar emberekkel dolgozik a magyar emberekért.” – tette hozzá a bejegyzése részeként.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.