Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
350,84 Ft
Euró
379,82 Ft
Font
442,77 Ft
Bitcoin
42,092 $

Medve látogatta meg a floridai Disney Worldöt

A szórakozásra vágyó medve miatt a park több területét is le kellett zárni.

Fotó: Unsplash/Renato Mitra
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Entertainment Weekly beszámolója szerint egy vadon élő medve talált valahogy utat a floridai Walt Disney Worldbe: több jelentés szerint egy medvét láttak a Big Thunder Mountain Railroad közelében Frontierlandben, ami miatt az ikonikus vidámpark több területét is lezárták.

A park illetékesei úgy határoztak, hogy elővigyázatosságból a park több területét is lezárják, többek között a Jungle Cruise-t, a Karib-tenger kalózait, a Haunted Mansiont, a Big Thunder Mountain Railroadot és más attrakciókat. Soron kívül Nagyon közel a pedagógusbéremelés

Eközben a WDW Magic arról számolt be, hogy a medvét egy fán látták, míg a Mickey Views szerint a medvét egy barlangban találták meg Tom Sawyer szigetén. A Disney egyelőre nem adott ki hivatalos közleményt az ügyben.

A Florida Fish and Wildlife Conservation Commission becslése szerint több mint 4000 fekete medve él Floridában, Orlando környékén pedig is rendszeresen észlelik őket.

Noha nem igazán összehasonlítható a két eset, de júliusban is beszökött egy vadon élő állat a parkba, nevezetesen egy mókus jutott fel a Disney World Carousel of Progress körhintájára.