Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,024 $

Nincs karácsony a szexi Mariah Carey nélkül

Extra szexi formában lépett színpadra Mariah Carey, aki nélkül nincs karácsony, még mindig sokan imádják.

Fotó: Instagram/Mariah Carey
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan itt vannak az ünnepek, pedig mintha csak tegnap lett volna, hogy leszedtük a karácsonyfát. Most pedig már megint azon törhetjük a fejünket, milyen ételeket készítsünk az ünnepi napokra.

Rohan az idő, a nyár megint elillant, és már most várjuk a következőt. Azt is írhatnánk, hogy alig pár hónap, és itt van a 2024-es nyár, ami részben igaz, viszont ezek a hónap általában lassan telnek. Soron kívül Szén-monoxid mérgezés áldozata lett egy idős nő Kecskeméten

A sztárok is készülnek az ünnepekre, Mariah Carey sem maradhat ki a sorból, akinek a legendás karácsonyi dala örök sláger marad. Nem mellesleg kiváló formának örvend a világsztár, aki imád énekelni.

Ennyi idő múltán sem fáradt bele a koncertekbe, de nyilván ez nála más, mint a többségnél. Nem szorul rá, hogy rendszeresen fellépjen, már csak a magas jogdíjak miatt sem, szóval nem panaszkodhat, de azért dolgoznia kell.

Mint azt látni fogjátok a fotókon, Mariah még jobb formába lendült a téli időszakra, és úgy lépett színpadra, mint egy igazi királynő. Sokan szeretnének így kinézni, akár a 20-as éveikben is, bár tegyük hozzá, az énekesnő mindig is klasszis volt.