Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
362,56 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
457,93 Ft
Bitcoin
61,155 $

Marcus Rashfordot egy éjszakai klubban látták azelőtt, hogy kihagyta a Man Utd edzését

A játékost állítólag még pár órával azelőtt is látták egy belfasti éjszakai klubban, hogy betegségre hivatkozva nem jelent meg a Manchester United edzésén.

Fotó: Depositphotos
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Egy, a 90min.com által kiszúrt jelentés szerint a Manchester United csatárát, Marcus Rashfordot egy belfasti éjszakai klubban látták mindössze néhány órával azelőtt, hogy kihagyta volna a pénteki edzést. Először csak a pletyka indult útjára a történtekről, nem sokkal később azonban már videók is keringtek a közösségi médiában a játékos hosszúra nyúlt estéjéről.

Noha sokan úgy vélik, nyilvánvaló, hogy mi történt, a United illetékesei ragaszkodtak ahhoz, hogy a felvételek egy előre megbeszélt észak-írországi látogatásról készültek, ami szerdán volt. Csakhogy a videókat megosztók nagyon is biztosak abban, hogy a felvételek nem szerdán, hanem csütörtök este készültek, sőt, az Athletic egy meg nem nevezett forrása megerősítette, hogy Rashford aznap este a Thompsons Garage éjszakai klubban járt. Soron kívül MWC 2024: a Pixel 8 letaszította a trónról az iPhone-t

Rashford állítólag péntek reggel utazott vissza Manchesterbe egy magánrepülővel, miközben Erik ten Hag a sajtónak nyilatkozva azt mondta, hogy a 26 éves játékos aznap betegség miatt kihagyta az edzést. Egészen pontosan úgy fogalmazott, „ma reggel Rashford beteg volt, és Jonny Evans is, szóval majd látjuk, hogyan gyógyulnak”.

Noha egyelőre a klub és az edző is kitart amellett, hogy a játékos beteg lett péntek reggelre, Rashfordnak korábban ténylegesen volt már problémája abból, hogy bulizni ment: ten Hag fegyelmivel sújtotta a játékost, miután kiderült, hogy pár órával a rivális Manchester City elleni kellemetlen, 3-0-s vereségét követően egy szórakozóhelyen látták.