Majka ismét a kórházból jelentkezett, megjött az új covid-tesztje

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Majka a csütörtöki napot sem hagyta ki, és ismét élőben jelentkezett, hogy a koronavírus betegségéről beszéljen.

Majka a csütörtöki napot sem hagyta ki, és ismét élőben jelentkezett, hogy a koronavírus betegségéről beszéljen.

Soron kívül Itt vannak az Ötöslottó nyerőszámai

A zenész szerdán már jó hírekkel szolgált, és hamarosan egy igen más tartalmat készíthet a YouTube csatornáján keresztül. Nemrég a frász jött rá, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy csupa vér a maszkja és mellette az ágy.

Szerencsére nem történt nagy baj, bár ameddig ki nem derült a teljes sztori, sokan megijedhettek. Rengetegen aggódnak Majkáért, többek között az egyik legjobb barátja, Curtis is. Szerencsére azok a napok már elmúltak, amikor lázzal és kiszáradással küszködött.

Csütörtök este ismét élőben jelentkezett a követői és az érdeklődök miatt, hogy megossza az aktuális tapasztalatait, az állapotát, valamint emellett válaszoljon a kérdésekre, amikből bőven akad, hiszen rendre több mint 4 000-en követik figyelemmel a videóit.

Majka az új videója elején elárulta, hogy nagyon rászokott a kefirre, és sokat eszik belőle. A laboreredményei nem rosszak, és egyetlen egy olyan érték van, ami ugrál – néha jó, néha nem. Ez a gyulladáshoz köthető.

A jobb hírek közé tartozik, hogy a víruseredmények jók, viszont a covid-tesztje továbbra is pozitív, tehát még mindig beteg. A gyulladása sem túl rossz, de nem is a legjobb, miközben elkezdték felezni a szteroid adagját, és az antibiotikumok szedését is folytatja.

Rácz Jenő: „Ezt adjam a Dórinak? Inkább haza sem megyek ma…”

Furcsa, mert Majka két napja még jobban érezte magát, bár akkor rosszabbak voltak az eredményei. Ez is a betegség egyik ismérve, hogy az állapot egyik pillanatra a másikra sokat változhat. Tegnap óta nagyon fáradt, és elmondása szerint ilyen fáradtságot talán nem is érzett ezelőtt.

Ezek a napok amiatt is nehezebbek számára, mert nagyon unatkozik, hiába van Netflixe és HBO GO-ja, egyszerűen nem kötik le a dolgok, ahogyan az olvasás sem. Az online poker ugyancsak ezek közé tartozik, azt sokkal inkább a valóságban szereti csinálni. „Valami kéne, ami egy kicsit kikapcsol itt.”

További probléma, hogy Majka eleve rossz alvó, és a kórházban ez még inkább kijön nála. A nézők próbáltak tippeket adni neki, volt aki humorosan megjegyezte, hogy nézzen felnőtt filmeket. Csernus is felhívta őt, aki a sajátos stílusában közölte vele, hogy szedje össze magát, és legyen pozitív.