Dollár
423,28 Ft
Euró
407,65 Ft
Font
455,23 Ft
Bitcoin
19,826 $

Majka arra kelt reggel, hogy csupa vér a maszkja és az ágya – szerencsére nincs nagy gond

not image

A T-800-as

2020. november 17. - 19:52

Újra élőben jelentkezett a koronavírus-beteg rapper, akinek a hétfői rosszabb eredményei miatt tovább kell bent maradnia az őt ápoló kórházban.

Újra élőben jelentkezett a koronavírus-beteg rapper, akinek a hétfői rosszabb eredményei miatt tovább kell bent maradnia az őt ápoló kórházban.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Maja még november 6-án jelentette be, hogy koronavírus-beteg, de akkor még nem tudta, hogy mi vár rá, és elég sok időt fog eltölteni a kórházban. Sőt, talán arra sem számított, hogy kórházi kezelésre szorul.

Mindenfajta alapbetegség nélkül került ebbe a rosszabb helyzetbe, és az első teszt olyan kellemetlen volt számára, hogy azt hitte, tiszta erőből elkezd sírni. Először egy mellkas CT-vizsgálatra ment be a kórházba, és mivel az eredményei rosszak lettek, bent kellett maradnia, többek között oxigént is kapott.

Noha nem sokkal később távozhatott a kórházból, elkezdett fájni a tüdeje, és az állapota miatt visszakerült. A kétoldali tüdőgyulladása mellett kiszáradással is kezelniük kellett az orvosoknak az állami intézményben.

Vasárnap újra jelentkezett, de még mindig nem volt túl jól. A hétfői eredményei pedig megerősítették, hogy a tüdőröntgenje rosszabb, mint legutóbb. Ezzel el is dőlt, hogy még legalább 5 napig kórházban marad.

Legutóbbi élő videójában – amit 4 ezer ember követett figyelemmel – a népszerű rapper arról számolt be, hogy nagyon megijedt reggel, miután arra kelt, hogy az oxigénmaszkja és mellette az ágy is csupa vér volt.

Hirtelen azt kérdezte magától, hogy már vért köhög? Szerencsére szó sem volt erről, és csak annyi történt, hogy éjszaka melege volt, levett magáról egy réteget, és közben megsértette a vénás bekötést. Jó hír, hogy úgy tűnik, javulhat az állapota.

Ez már a 12. napja betegen, és általában ezek a napok kritikusak. Az orvosok azt mondtak, ne fektessen akkora hangsúlyt a CT eredményeire, azok ugyanis nem mindig az aktuális állapotot mutatják, a laboreredmény sokkal fontosabb ebből a szempontból. Másfél napja már jók az eredményei, ami bizakodásra ad okot.

Majka élő videója az alábbi linken érhető el.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.