Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Majka először azt hitte, hogy tiszta erőből elkezd sírni

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Finoman fogalmazva sem volt kellemetlen Majka orrtesztje a koronavírus miatt, de az is kiderült a videójából, hogy Pápai Joci hogyan reagált, amikor megtudta, a barátjának bent kell maradnia a kórházban.

Finoman fogalmazva sem volt kellemes Majka orrtesztje a koronavírus miatt, de az is kiderült a videójából, hogy Pápai Joci hogyan reagált, amikor megtudta, a barátjának bent kell maradnia a kórházban.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Majka sajnálatos módon kórházban van, mivel az orvosok úgy döntöttek a vizsgálatok után, hogy bent kell maradnia pár napot. Már azt megelőzően erősen fájlalta a hátát, és jobbnak látta, hogy közelebbről is megnézeti magát.

Kedvese, Hajni is elkapta a betegséget, aki otthon van a gyerekekkel, míg Majka a kórházban gyűjti az erőt, és időről időre a YouTube csatornáján keresztül számol be a részletekről, arról, hogy hogyan is érzi magát.

„Az orrteszt ***** meg… a garattól is féltem… amikor vették nekem… letolták, azt kibírtam. Az orromba, amikor először feltolták…. az ***** meg, azt hittem, hogy… Azt hittem, hogy tiszta erőből elkezdek sírni.”

„Másodjára, harmadjára már azt kell mondjam, hogy jobb volt.” – részletezte a kórházból készített videójában. Természetesen sokan keresték meg Majkát a betegsége miatt, többek között Pápai Joci is, akivel nagyon jó a kapcsolata.

Majka oxigént kap a kórházban, tegnap már a legrosszabbra is gondolt

„Jocika egy tündér volt.” – válaszolt arra a kérdésre, hogy mit mondott a zenésztársa, amikor kiderült a betegsége. „Beszéltem vele telefonon, amikor megtudta, hogy itt kell maradnom. Felhívtam telefonon Jocit, és hallotta a hangomon, hogy bajban vagyok.” – tette hozzá.

„Hallotta, hogy totál szét vagyok hullva, és akkor mondta, hogy ‘szerezzél védőruhát, bemegy hozzád! Ha tudsz szerezni védőruhát, akkor bemegyünk hozzá, és kártyázunk, 3-4 napig elvagyok ott veled, dumálgatunk.’ Szóval Jocika nagyon aranyos volt.”