Dollár
392,41 Ft
Euró
411,02 Ft
Font
476,45 Ft
Bitcoin
17,061 $

Majka még mindig nincs jól, nagyon fáj a háta, küzd a koronavírussal

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Majka újra jelentkezett a karanténja ideje alatt, aki még mindig nincs jól, és háta egyre inkább fáj. Kissé attól is tartott, hogy ez tüdőgyulladás lehet.

Majka újra jelentkezett a karanténja ideje alatt, aki még mindig nincs jól, és háta egyre inkább fáj. Kissé attól is tartott, hogy ez tüdőgyulladás lehet.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A neves zenész és műsorvezető pár nappal ezelőtt kapta el a koronavírust. Azóta már több alkalommal is bejelentkezett a YouTube csatornáján keresztül, hogy elmesélje a tapasztalatait, miután vannak tünetei.

Szombaton arról is beszélt, hogy egyik pillanatról a másikra képes rosszul lenni, mindenfajta komolyabb előjel nélkül. Majka az aktuális videójában elmesélte, hogy korábban vettek egy szuper matracot, egy jelentősebb összegért, mivel nem jó alvó, így számára különösen fontos a kényelem ezen formája.

Végül az ágy nagyobbnak bizonyult, és a matrac lekerült a vendégszobába, ami most nem érhető el a sztár számára, hiszen odafent szigetelte el magát. Egyelőre hivatalosan csak ő beteg a családban, de valószínűleg Hajni is teszteltetni fogja magát, hogy nyugodtabb legyen.

Dér Heni “üzent”, majd kapott egy újabb éles kritikát

A hátfájás számára a legzavaróbb, ami egyre érezhetőbb. Kényelmetlennek találja a fenti ágyat, de már azon is gondolkozott, hogy ez talán egy tüdőgyulladás előszele, ugyanakkor nincsenek légzési problémái, így valószínűleg csak a matrac kényelmetlen, és közben az izomfájdalom még rátesz erre egy lapáttal.

Majka körülbelül 13 évvel ezelőtt adatta be legutóbb magának az influenza elleni oltást, de azon a télen nem is volt beteg. Általában egy ilyen szezonban többször beteg lesz, most pedig a koronavírussal kell küzdenie, de a szagokat és az ízeket még érzi. Ő is azok közé tartozik, hogy türelmesen ki kell várni a vakcinát, még ha az ennyi időbe is telik, majd szép lassan folytatódhat az élet.