Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Dér Heni “üzent”, majd kapott egy újabb éles kritikát

not image

A T-800-as

2020. november 8. - 16:16

Az énekesnő ismét egy fontos témában szólalt meg, de voltak, akik kritikával illeték.

Az énekesnő ismét egy fontos témában szólalt meg, de voltak, akik kritikával illeték.

Soron kívül A Szigeten lezuhant artista lábáért küzdenek az orvosok

Heni, aki nemrég jelentette be, hogy újra gyermeket vár és már azt is tudni, hogy milyen nemű a pici, egy újabb fontos témában emelt hangot. Őt hidegen hagyják azok az emberek, akik a külsővel támadnak.

Az elmúlt hetekben a Nyerő Páros ideje alatt és után rengeteg támadást kapott. Sokan kritizálták a stílusát, és többen át is léptek ezzel egy határ, amivel Heni már nem akart mit kezdeni. A posztjában azt hangsúlyozta, hogy mindenki próbálja meg elfogadni magát, és dolgozzon azon, hogy odabent is rendben legyen.

“Nem az számít hogy hogy nézel ki… Engem olyan emberek, akik a külsővel próbálják megbántani a másikat, hidegen hagynak, mert érzelmileg kevésbé intelligens módját választják a megbántásnak.. Mindig azon dolgoztam, hogy a meglévő adottságainkból merítve dolgozzunk magunkon kívül-belül és hozzuk ki a maximumunkat..” – írta Heni a posztjában.

“Hiába vagy szép, ha magadat nem látod annak és nincs benned önbizalom… Szóval mindenki próbálja elfogadni magát, akkor másokat és a világot is szebbnek fogjuk látni…” – folytatta a gondolatait az énekesnő. Volt, aki noha őszintén sok boldogságot kívánt neki és értékeli a posztot, úgy gondolja, hogy egy smink nélküli kép jobban illett volna ehhez. Többségében pozitív válaszok érkeztek, és gyönyörűnek tartják az énekesnőt.

Gáspár Evelin: “Más is ülhet luxusautóban, nem kell ahhoz terméknek lenned”

Nem mindenki osztotta azt, hogy Heni posztja mennyire igaz, és felhozták számára, amikor ő is megszólalt Schobert Norbi véleménye kapcsán, amikor az anyukák és a plusz súly volt a téma, mely egy egész országot mozgatott meg.

A kommentelő képmutatónak tartja Henit, miután szerinte akkor szerinte kiállt Norbi mellett, most pedig úgy gondolja, azt hangoztatja, hogy nem érdekli a súlya és csak a baba a fontos. Erre már a sztár és reagált, mondván, hogy ő soha nem bántotta a frissen szült kismamákat, és a kommentelő keresse vissza a véleményét. A hozzászóló álszentnek tarja Henit, és hozzátette, miután még nem szült, és nem érti, hogyan is foglalhat állást a témában.