Dollár
432,50 Ft
Euró
420,54 Ft
Font
470,25 Ft
Bitcoin
19,424 $

Gáspár Evelin: “Más is ülhet luxusautóban, nem kell ahhoz terméknek lenned”

not image

A T-800-as

2020. november 8. - 04:40

A Gáspár-család idősebbik lánya kicsit úgy érzi, hogy „eladták” a médiában, és egy „termékké” vált az évek alatt, aminek nem tud igazán örülni.

A Gáspár-család idősebbik lánya kicsit úgy érzi, hogy „eladták” a médiában, és egy „termékké” vált az évek alatt, aminek bizonyos szempontból nem tud igazán örülni.

Soron kívül Kormányinfó: erre számíthatnak az önkormányzatok a hatalmas áremelkedéssel

Egyre többször vetődik fel a kérdés, hogy a gyerekek milyen módon szerepeljenek a közösségi médiában, különösen, amikor még nagyon kicsik, nincs beleszólásuk a kérdésbe. Vannak sztárok, akik reklámokban szerepelnek a gyerekeikkel, és egyesek mélységesen elítélik ezt.

A LifeTV BRÉKING című műsorában egy hasonló téma vetődött fel. Gáspár Evelin nagyon is érintett, hiszen kamerák között nőtt fel a Győzike show miatt. Nemrég arról is beszélt, hogy milyen sok időt töltött el emiatt a szobájában.

Most pedig úgy látja, hogy egy termékké vált. „Úgy érzed, hogy eladtak szüleid?” – érkezett a kérdés a stúdióban. „Hát valahol azt érzem, igen, mert egy termék lettem… vagyis vagyok.” – fogalmazott Evelin, igen határozottan.

Berki Krisztikán nem értett egyet ezzel. „Nem! Ők voltak a termék, és a hozzájuk kapcsolható emberek, és az életük termékké váltak.” Evelin nem hagyta annyiban a dolgot. „Figyelj, aki ekkora felhajtást kerít ennek, ezzel nyilvánvaló, hogy valamit kompenzálni akar, valamit akar mutatni.”

Tóth Andi egy egész országot készülhet lenyűgözni

Evelin arra panaszkodik, hogy sokan megbélyegzik őt, mondván, “mindent alá raktak”, de közben ezek az emberek nem veszik figyelembe, hogy hány éve ment el a média felhajtásával.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.