Dollár
388,39 Ft
Euró
408,85 Ft
Font
476,62 Ft
Bitcoin
16,942 $

A koronavírus-beteg Majka kórházban van, bent kell maradnia

not image

A T-800-as

2020. november 9. - 20:38

Rengetegen aggódnak Majka miatt, aki a negyedik napon sajnálatos módon már egy kórházi ágyból jelentkezett be.

Rengetegen aggódnak Majka miatt, aki a negyedik napon sajnálatos módon már egy kórházi ágyból jelentkezett be.

Soron kívül Orbán Viktor: nem kell tartani ellátási problémáktól, a problémát az ár jelenti

Majka pár nappal ezelőtt lett beteg, és nem sokkal azután, hogy kiderült, elkapta a koronavírust, úgy tűnt, hogy egyre rosszabbul van. Minden nap a YouTube csatornáján jelentkezett, ezen a platformon keresztül adott életjelet magáról.

A harmadik napon is részletesen beszélt a betegségéről, a tünetekről, miközben egyre inkább fájt a háta. Most azonban már egy kórházi ágyból készített videót. A videó elején elmondta, a felvétel készítése pillanatában még csak nagyon kevesen tudták, hogy hol van, mi történt.

Majka egyik barátja, akivel együtt dolgozik, már több mint 2 hete rosszul érezte magát, szintén COVID-19-pozitív. Együtt mentek el egy kórházba, ahol mellkas CT-t csináltak nekik.

Tették ezt annak érdekében, hogy kiderüljön, pontosabban mi történik velük, nincs-e valamilyen elváltozás. A barátja eredményei rendben vannak, addig Majka esetében ez már nincs így. “Vannak kisebb elváltozások a tüdőn, pici gyulladás, és a biztonság kedvéért azt mondták, hogy bent kellene maradnom 1-2 napra, kapok egy pici szteroidot, meg egyáltalán…” – mondta Majka, aki azonban nem érzi magát rosszabbul.

Durva: Tilla lenyelt egy konfettit a Sztárban Sztárban, halálfélelme volt (videóval)

Az is kiderült, hogy Majka kedvese, Hajni is elkapta a vírust. Adódott a kérdés, hogy ilyenkor mi a helyzet a gyerekekkel, mert csak ők tudják megoldani a kérdést, ugyanakkor nem zárhatják el magukat tőlük. A sztár pár napig gyógyszeres kezelést fog kapni, és azt követően kiderül, mi lesz vele a folytatásban.

Majka úgy fogalmazott, “mellbe ütötte” a dolog, mivel értelemszerűen aggódik, és amúgy is hajlamos erre, amiről már korábban beszélt. Míg a barátja hazamehet a kórházból, neki maradnia kell. “Eléggé megviselt.” – tette hozzá, aki nem készült arra, hogy maradnia kell, így túl sok mindent nem is vitt magával.

Feltették neki a kérdést, hogy melyik kórházban van, de azt nem akarta elárulni a “hiénák” miatt. Jó hír, hogy légzésével minden rendben van. Végül a gyerekek otthon maradnak Hajnival, Majka szerint az ő esetükben nincs értelme tesztet csináltatni. Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mikor jelentkezik újra, de később újabb információkat fog megosztani magáról.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.