Dollár
397,19 Ft
Euró
419,12 Ft
Font
489,06 Ft
Bitcoin
17,169 $

Majka még mindig nincs túl jól, kicsit fél és fontos vizsgálatra vár a kórházban

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Majka ismét a kórházból jelentkezett és egy élő videós bejelentkezés során adott információkat az aktuális állapotáról, hogy mi is történt, illetve mi történik vele.

Majka ismét a kórházból jelentkezett és egy élő videós bejelentkezés során adott információkat az aktuális állapotáról, hogy mi is történt, illetve mi történik vele.

Soron kívül Sajtóértesülések szerint húsvétig maradhat az árstop

Minden azzal kezdődött, amikor Majka a hónap elején bejelentette, hogy koronavírus-beteg. Úgy döntött, hogy videós formában dokumentálja a vele történteket, és néhányan rögtön támadni kezdeték, abszurd dolgokat írtak a betegségéről.

A rapper őszintén beszélt arról, hogy az állapota egyik pillanatról a másikra képes visszazuhanni, majd egyre inkább fájni kezdett a háta, de akkor még arra gondolt, hogy ez főként a kényelmetlen ágynak tudható be.

Sajnos nem így lett, és kétoldali tüdőgyulladással kezelték a kórházban, amit nem sokkal később elhagyhatott, és mint az utólag kiderült, ez csak egy pillanatnyi állapot volt. Egyszerűen csak szeretett volna otthon lenni az idősebbik fia születésnapján, aki egy gamer monitort kapott az édesapjától.

Megint a semmire szóltak be Tóth Andinak, aki frappáns választ adott

A zenész péntek óta újra kórházban van, mert az állapota rosszabb lett, újra belázasodott, valamint kiszáradt. Ígéretet tett magának arra vonatkozólag, hogy már csak akkor fogja elhagyni az intézményt, ha meggyógyul, és az orvosok sem engedik haza. Kedvese, Hajni is a betegséggel küzd, de ő jobb állapotban van otthon a gyerekekkel. Majkához hasonlóan rajta is elvégeztek egy mellkas CT-t.

A legújabb videójában elmondta, legutóbb rosszabbul lett, de úgy érzi, ez inkább lelkileg értendő. Szombaton rosszul aludt, és amitől igazán tart, az az, hogy továbbra is jelen van a gyulladás a szervezetében, és mintha a tüdeje is gyengébben működne.

Hétfőn lesz a következő CT-vizsgálata, amikor megvizsgálják a tüdejét. Ez egy nagyon fontos eredmény lesz, mely meghatározhatja a napjait. Kiderül, hogy a tüdő mennyit változott a gyógyszerek hatására.

Szteroidot is kap, amit nagyon nem kedvel. Emellett antibiotikumot szed a tüdejére, a gyulladásra, valamint gyomorvédőt. A hasába szúrt vérhígító is segít abban, hogy az állapota jobb legyen. D-vitamin és a C-vitamin szintén a listán szerepel. Hajni otthon lábadozik a gyerekekkel, de eltekintve attól, hogy nagyon fájnak az ízületei, nincs rosszul.

Még arra a kérdésre is válaszolt, hogy megveszi-e az új PlayStationt, a PS5-öt. Igen volt a válasz, addig az új Xbox, a Series X/S már megvan, az a gyerekei kedvence, míg Majka a riválisra “esküszik.”