Dollár
393,11 Ft
Euró
411,17 Ft
Font
476,93 Ft
Bitcoin
17,094 $

Majkát kiengedték a kórházból, de fáj a tüdeje: fontos döntést hoztak

Belföld
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Majka ismét egy élő YouTube-videóval jelentkezett az őt ápoló kórházból, ahol más koronavírus-beteget is kezelnek.

Majka ismét egy élő YouTube-videóval jelentkezett az őt ápoló kórházból, ahol más koronavírus-betegeket is kezelnek.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

A sztárvilágot sem kerüli el a koronavírus, mely Magyarországon is szedi az áldozatait. Legutóbb is több mint 100 olyan halálesetről jelentettek be 24 óra leforgása alatt, akik a COVID-19 következményeként hunytak el.

Volt, aki abszurd feltételezéseket állított Majka betegségéről, aki elismerte, valamikor egyik pillanatról a másik zuhan nagyot az állapota. Gyermekei édesanyja és párja, Hajni is kegyetlenül őszintén vallott a helyzetről.

Közben egyre inkább fájni kezdett Majka háta, és amiatt aggódott, hogy ennek esetlegesen egy tüdőgyulladáshoz lehet köze. A következő napon pedig már egy kórházi ágyból jelentkezett be, de azt nem árulta el, hogy melyik egészségügyi intézményben van.

Kedden jött a hosszabb élő videó, melynek ideje alatt rengeteg mindenről beszélt a koronavírus kapcsán, és bemutatta, hogy oxigént is kap a gyógyszeres kezelése mellett, mivel a tüdején foltokra lettek figyelmesek.

Majka a mostani videójában azt mondta, nem volt sok kedve bejelentkezni, mert nagyon fáradt, és alig van hangja. Noha tegnap már jobban volt, a szerdai nap furcsább. „Nem tudom, hogy vagyok, de azt mondják, hogy a betegségnek ez az egyik ismérve, hogy egyik nap jól vagy, a másik nap kicsit szarabbul. Szerintem az is benne van, hogy nagyon fáradt vagyok.” – mondta Majka a videóban, aki már otthon van, az orvosok „megkegyelmeztek” neki”, és közölték vele, hogy hazatérhet, mivel jók lettek az eredményei.

Ez pedig azt is jelentette, hogy ott tud lenni a gyermeke, Marci 9. születésnapján, ami persze fontos volt számára. Gyorsan átadta az ajándékot, felköszöntötte a gyerkőcöt. „Nagyon fura ez egyébként, mivel a Hajni is covidos. Beszéltünk orvosokkal, és azt mondták, hogy elzárkózunk a családdal, a gyerekek elől, meg maszkozzunk. Át kell esniük ezen, különben nem lehet úgy élni, és teljesen igazuk van, pedig nálam senki sem félti jobban a gyerekeket.” – beszélt a fontos döntésről, kezében egy „zsák” gyógyszerrel.

Tóth Andi már nagyon unja, ismét üzent a Sztárban Sztár döntőse Szabó Ádám kapcsán

Ezeket a gyógyszereket jövő hét hétfőig kell szednie, majd azon a napon tér vissza kontrollra. „A tüdőm most már fáj. Sajnos most van először, hogy a nagy levegővételeknél a tüdőm nem túl jó. Emiatt be is vagyok sz*rva egy picit.” Az eredményei azonban jók lettek, de mellkas CT-t egy héten belül a sugárzás miatt nem tudnak csinálni az orvosok. Ez a következő hétre marad, akárcsak a teszt.

Lehetséges, hogy Hajni is át fog esni egy kivizsgáláson a biztonság kedvéért. Majkának jelenleg kétoldali tüdőgyulladása van, így a felépülése több hetet is igénybe vehet. Az alvását egy oxigénpalack segítheti, amit egy orvosismerőse szerezhet be számára. Egyelőre nem tudni, hogy a gyerekek betegek-e. A rapper már nem szédül, láza sincs, és arra számít, hogy egy ideig nem fog műsort vezetni, valamint nagyon tart attól, hogy visszakerül a kórházba.