Dollár
392,68 Ft
Euró
411,01 Ft
Font
476,63 Ft
Bitcoin
17,077 $

Hajni rendkívül őszintén beszélt Majka koronavírus-betegségéről

Style
not image

A T-800-as

Szerkesztő

Majoros Hajni is megosztott pár nagyon fontos gondolatot, és nemcsak Peti betegsége miatt. Az édesanya is aggódik a világjárvány miatt.

Majoros Hajni is megosztott pár nagyon fontos gondolatot, és nemcsak Peti betegsége miatt. Az édesanya is aggódik a világjárvány miatt.

Soron kívül Rendkívüli Kormányinfó: megszűnik a benzinárstop

Majka ezen a héten jelentette, hogy koronavírus-beteg. Nem sokkal később elkezdte a saját karantén-vlogját, amiben a betegségéről beszél, válaszolván, reagálván a kommentelők válaszaira, akik között vannak abszurd feltételezők is.

Hajni szintén beszélt erről a betegségről, miután közvetlenül is érintettek a dologban. Majka a ház felső részében szigetelődött el, addig a család odalent éli az életét, és próbál segíteni a családfőnek, akinek vannak fájdalmai.

“Azt hiszem nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. “Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re”, és a hasonlók.” – írta a hivatalos Instagram oldalán Hajni.

“A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja. De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni.”

“Valóban elfogott egy kicsit az idegesség, amikor Petit letesztelték és vártuk az eredményt. Mint tudjátok, beigazolódott a félelmünk, pozitív tesztet produkált. Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk.”

Gabirela Spanic hajmeresztő mutatványa a Dancing with the Starsban

“Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk és reméljük a legjobbakat. Addig is a megszokott jelszó hatványozottan jelentőséggel bír: Viselj maszkot!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Azt hiszem nem kell bemutatni, milyen az igazi férfibetegség. “Te, Anya, az éjjel tüsszentettem egyet, szerintem beteg leszek, hozol valami gyógyszert? Nézd a szemem, tuti elkaptam valamit. Főznél egy húslevest, felszökött a lázam 37,5-re”, és a hasonlók. A történet most is így indult, a 37 fokos hőemelkedés még nem állította meg a fakanalat a kezemben, de ahogy láttam Marci sem kapcsolta le azonnal a Fortnite-ot, mert Apa a férfibetegség tipikus tüneteit produkálja. De volt egy pont, amikor bennem is megszólalt a kisördög, hogy Te Hajni, azért ebben a pandémiás időszakban komolyabban is vehetnéd a jajkiáltásait, mert azért csak jobb félni, mint megijedni. Valóban elfogott egy kicsit az idegesség, amikor Petit letesztelték és vártuk az eredményt. Mint tudjátok, beigazolódott a félelmünk, pozitív tesztet produkált. Nyilván a helyén kell kezelni a betegséget, s ha már elkapta, akkor minél hamarabb túl kell rajta esnie, ebben minden segítséget megadok, s tudva, hogy valószínűleg a gyerekek, és én sem fogjuk megúszni még úgy sem, hogy Petit szinte hermetikusan elzártuk. Vigyázunk az egyetlen nagymamára, anyukámra, és akut asztmában szenvedő húgomra, hogy őket most a legnagyobb biztonságban tudjuk és reméljük a legjobbakat. Addig is a megszokott jelszó hatványozottan jelentőséggel bír: Viselj maszkot! #viseljmaszkot #covid_19

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés,