Dollár
423,15 Ft
Euró
407,67 Ft
Font
456,05 Ft
Bitcoin
19,992 $

A koronavírus-beteg Majka újra kórházban van, belázasodott, kiszáradt

not image

A T-800-as

2020. november 14. - 18:01

Majka szombaton is élő videóval jelentkezett a YouTube-on. Ez is egy olyan nap volt, amit a kórházi kezelése után otthon tölthetett a családja mellett. Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája Majka mögött nagyon nehéz hetek vannak, mióta kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Ekkor úgy döntött, hogy élő videóbejelentkezésekkel dokumentálja […]

Majka szombaton is élő videóval jelentkezett a YouTube-on. Ez is egy olyan nap volt, amit a kórházi kezelése után otthon tölthetett a családja mellett.

Soron kívül 11 millió kilométerre lévő aszteroidát talált telibe a NASA szondája

Majka mögött nagyon nehéz hetek vannak, mióta kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Ekkor úgy döntött, hogy élő videóbejelentkezésekkel dokumentálja a napjait, és közben tájékoztatást ad az embereknek az állapotáról.

Szinte azonnal abszurd feltételezések is napvilágot láttak a betegségéről, amiket a zenész tagadott, csak nevetett ezeken a hozzászólásokon. Közben Hajni, a kedvese is mérhetetlenül őszintén írt a helyzetről, aki időközben szintén elkapta a vírust.

Majkának közben egyre jobban fájt a háta, de inkább csak arra gyanakodott, hogy ez a kényelmetlen fenti ágy miatt van. A következő napon már egy kórházi ágyban kellett feküdnie, kétoldali tüdőgyulladással.

Majka először azt hitte, hogy tiszta erőből elkezd sírni

A sztár oxigént is kapott, de nem volt szükség intenzív ellátásra, és relatíve hamar visszatérhetett a családjához. A tüdeje azonban fájni kezdett, nagyon gyengének érezte magát, de annak örült, hogy az idősebbik fia születésnapját közösen ünnepelhették meg.

A legfrissebb videójából hamar kiderült, hogy újra kórházban van, és elismerte, kicsit elrontotta a dolgot, mert az első otthon töltött estén, az idősebbik fia születésnapján megerőltette magát. Másnapra újra felment a láza, ami 38.5°C-ot mutatott.

Másnap Hajninak be kellett mennie a kórházba mellkas CT-re, addig Majka vigyázott a gyerekekre. Közben annyira legyengült, hogy a jobb oldaláról nem tudott átfordulni a bal oldalára. Kiszáradt, nem vitt be folyadékot a szervezetébe.

Szabó Ádám elmondta, min változtatott volna a Tóth Andival való kapcsolatán

Estére kicsit jobban lett, amikor a Magyarország-Izland mérkőzést nézte, némi folyadékot is bevitt, de újra lázas lett. A gyulladás átment egy másik szervére, és emiatt péntek óta újra kórházi kezelés alatt áll, és addig nem akar hazamenni, amíg nem gyógyul meg.

Az orvosok sem engedik el, és hétfőn tüdőröntgent végeznek el rajta, ami sok kérdésre választ adhat. A szaglása és az ízérzéke nem ment el. Főként annak örül, hogy Hajni jobban van, mint ő, valamint a gyerekeknél sincs nagy gond, eltekintve attól, hogy a kisebb gyermeke egy napig volt rosszabbul, amikor felment a láza, addig Mariánt egyszer egy este rázta a hideg.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.